Last news in Fakti

4 Януари, 2023 15:45 3 482 3

Иван Звездев стана дядо на момченце (СНИМКА)

  • иван звездев-
  • дядо-
  • внук

Известният готвач показа първа снимка на своя внук

Любимият кулинар и тв водещ Иван Звезден е на седмото небе от щастие. В първите дни на новата година осъзна какво е чувството да станеш дядо.

Известният готвач се похвали в мрежата, че неговата дъщеря Даниела го е направила дядо и показа първа снимка на своя внук, съобщи "Блиц".

„Тервел е вече в моите ръце!!! Станах дядооо. Прекрасно е всичко в тоз живот!”, написа Звездев в социалните мрежи.

Звездев, който е на 47 години, омъжи дъщеря си - Даниела - през 2016 г. Още тогава той призна, че ще се радва да стане дядо и едва ли ще бъде строг с внуците си. Кулинарят има три деца - една дъщеря и двама синове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6569

    14 0 Отговор
    Честито!
    На добър час в живота и сполука!
  • 2 аржентински Москвич

    18 0 Отговор
    Браво, да е здраво и послушно! ☺️

    Иван Звездев и Ути са истинските готвачи. Тия новите, със скъпите предавания, където имитират Гордън Рамзи и крещят и замерят с посуда, са фейк готвачи.
  • 3 дддд

    0 10 Отговор
    По тоя случай бива да се пенсионира от ТВ екрана и да си заминава, че да си починем малко от неговите манджи