Last news in Fakti

18 Август, 2013 13:00 2 443 0

Фърги взе името на съпруга си

  • фърги-
  • фамилия-
  • дете-
  • дюамел

Певицата е вече г-жа Дюамел

Бременната певица Фърги, чието истинско име е Стейси Ан Фъргюсън, най-накрая смени фамилията си на Дюамел, предаде tialoto.bg. Така се казва съпругът ѝ Джош, с когото са женени от 2009 г.
 
Миналия месец дамата подаде документи в съда в Лос Анджелис, като освен фамилията си, пожела да промени и първото си име. Звездата, която всички познават като Фърги, е запазила псевдонима си и сега по паспорт се казва Фърги Дюамел, пише TMZ. Певицата бързаше да промени най-вече фамилията си преди раждането на детето им, което се очаква да стане в първата половина на септември.

„Всички ми казват: „Спи сега, защото няма да можеш, когато бебето се роди. С живота ти е свършено след това! Това е най-хубавото нещо на света, но е трудно". Но аз съм готов да вложа цялата си любов в нашето бебе. И двамата сме готови за това", каза наскоро бъдещият татко, който не крие вълнението от щастливото събитие, което предстои.

 
Джош се зарече, че ще прекарва много повече време със съпругата си и наследника си, след като се появи на бял свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА