Last news in Fakti

10 Януари, 2023 13:45 17 563 24

Астрологът, предрекъл войната в Украйна, разкри какво ни очаква през 2023 г.

  • астролог-
  • силва дончева-
  • прогноза 2023 г-
  • политика

Вижте прогнозата на Силва Дончева за тази година

Астрологът, предрекъл войната в Украйна, разкри какво ни очаква през 2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Жената, която предвиди войната в Украйна, направи прогноза за 2023-а година. Астрологът Силва Дончева влезе в откровен разговор за бъдещето с Мариан Станков – Мон Дьо. Ето и какво ни очаква през 2023.

Според нея 2023 г. е естественото продължение на 2022 г., но без чак толкова много нови неща. Т.е., тук ще има преход със съответния хаос, след което се залагат три точки за бъдещия старт на новата ситуация, в която ще бъде хвърлена планетата през 2024 г.

Влизаме в период на много дълъг преход, в съвсем нова парадигма, т.е. всички политически елити ще бъдат сменени. Разбира се, не веднага, а постепенно - в рамките на 5-6 години. Ще се запознаем със съвсем нови политики, съвсем нови лица.

Имаме две планети, които са големи и тежки, те си сменят знаците. Първата е Сатурн. Сатурн навлиза в началото на март в Риби за 30 месеца. Това ще преобразува цялата световна политика, защото влиза в един много сложен знак като Риби. Сатурн управлява бедните, болните, пенсионерите... Управлява всички хора, които не са точно на върховете на обществото, а по-скоро са в основата на пирамидата.

По една или друга причина вероятно поради бедност, политиката ще трябва да се занимава с тези всички хора и в позитивна страна и негативна. В позитив - ако реши да се реформира здравеопазването, ако се направят по-добри социални политики, вероятно заради по-хубавия аспект през лятото и пролетта с Юпитер ще има добри реформи във всички тези направления.
Когато Сатурн влиза в знак като Риби се има и предвид, че ще сме изправени и пред медицински предизвикателства. Може да има нов вирус, но по-скоро ще има по-широка заболеваемост. Възможно е и да има затворени държави, тъй като самият Сатурн означава преграда.

По принцип не е изключено да има много нови вируси, които са тунинговани, за които никой нищо не казва. Сатурн е опасен също, защото може да има природни катаклизми, които са взимодействие между земята и водата, което често е доста неприятно. Интересен факт е, че Сатурн е бил в Риби по време на Априлското въстание и по време на цялата Руско-турска освободителна война.

Сатурн в Риби ще даде една насока за реформи, които народът ще изисква, защото когато говорим за събитията 1876-1878г. нещата са тръгнали от низините, за да се получи след това капакът, който е дошъл с разгарянето на Руско-турската война. Тези реформи може и да се случат в България, не е изключено. Друга движеща планета, която отговаря за бунтовете, е Уран, а той ще е много активен през април и май, ноември и декември на 2023 г. Началото на 2024 г. очакваме доста големи трусове със стачки, протести, недоволство на синдикатите.

Плутон сменя своя знак през пролетта на 2023 г. и това вече е много сериозно, защото тази планета ще стои във Водолей 20 години. Това е планетата на най-голямата трансформация, на най-дълбинните промени, тази която наистина те преобръща и те изважда с хастара навън. Водолей е знак тип "очаквай неочакваното" и когато в него влезе една такава планета, която винаги е скрита, е много опасно, защото ще развие свърх много технологиите.

Плутон управлява тайните служби, разузнаването, контраразузнаването, шпионажа. Представете си в ръцете на тези служби високи технологии от непознат вид... Той самият ще тръгне да развива и военната промишленост в тази посока, защото той е висша октава на марс. Марс е война, а Плутон е тайна, скрита, хибридна и много продължителна война, която е зад кадър. Пълна дигитализация на света, която започва следващите 20 години.

Плутон е планета, която носи смърт, която носи идеята как точно ще се осъществи прехода на човека към безсмъртие. Той от една страна може да засили ситуацията и интереса на хората към смъртта или да има смърт по точно едни странни и необичайни начини. От друга страна той ще разкрие тайните на това, което е зад невидимата реалност, зад материята и много от кодовете за безсмъртие. Не случайно Плутон управлява ДНК-то, което беше разчетено на 26 юли през 2000 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    9 6 Отговор
    Спрях да чета на 1878.
  • 2 Последния Софиянец

    14 11 Отговор
    Аз още преди да почне войната бях пред министерството с плакат:Не искаме война.А мисирките ми се присмяха:Ние пък искаме за да пишем за нея
  • 3 Българка

    37 4 Отговор
    С много думи великата астроложка ни казва точно ЕДНО НИЩО. И когато предсказваш нощо, няма как да не познаеш
  • 4 Що ми са вкисна зелето

    23 4 Отговор
    и миналата година се толко позна тази гадателка
  • 5 След написаното по-горе,

    21 5 Отговор
    Спокойно могат да приберат въпросната кака в психиатрията! И то не заради съдържанието на казаното, но по несвързана, скачаща и алогична мисъл трудно ще се намери! Седнала “астроложката” да оредсказва дали ще има утре олио в бакалията или не!
  • 6 Дянков

    21 2 Отговор
    Аз предсказвам че като приемем еврото цените ще се вдигнат.

    Коментиран от #14

  • 7 Учуден

    15 1 Отговор
    не знаех, че плутон е създаен с цел да управлява тайните служби на земята, че и ДНК-то на всичкото отгоре....ама трябва да вяраме, щом астролог го казва, няма как да е иначе
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    БЪДЕТЕ ХОРА ЧОВЕЦИ
    ОТ33 ГОДИНИ ДОБРОТАТА е КЪТ МАЛКА
  • 9 един

    12 1 Отговор
    Общи приказки,ако няма облаци ще е слънчево!

    Коментиран от #10

  • 10 Фарс

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "един":

    Не общи приказки, а пълни глупости! Сатурн управлявал пенсионерите.... хахеахехехахех! Надявам се Сатурн да е наясно, че пенсионната възраст се променя все по-често... да не вземе да повлияе на някой, който не покрива критериите.
  • 11 Цити рам

    3 1 Отговор
    Баце е Сатурн а корни е Плутон
  • 12 Ич ама ич

    4 1 Отговор
    И тааа не е у ред
  • 13 Факт

    7 0 Отговор
    Е то всичко живо изтрещя вече.
  • 14 Мим

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дянков":

    Ей,да знаеш,че ти най ше познаеш....
  • 15 zvezдите

    4 0 Отговор
    й го говорят
  • 16 Дянков

    4 0 Отговор
    Кажи числата от тотото.
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    От кал да си -ДоН Чев да си!!!!!
  • 18 2023

    4 5 Отговор
    Раzzия ке падне!
  • 19 Мераклия

    1 1 Отговор
    Тая кака дали мой ми врътна една упознавателна свирка чрез Венера.
  • 20 ганю

    1 1 Отговор
    планетите са нещо съществуващо ала съдбата я правят хората
    не зависи от тях(планетите)
    поядосай някой както трябва и като ти светне един ще видиш всички звезди наведнъж
    г-жо астроложка на ..боклуците ...подложка
    дрън дрън дрън
    самозванците навън
  • 21 ганю

    0 0 Отговор
    арес по ми мяза
    качете ме на една акула с 20 чернобила ще ви покажа
  • 22 Баба wc

    2 1 Отговор
    Аз предсказвам че утре ще ми се наложи да ходя до тоалетната няколко пъти
  • 23 Алена

    1 0 Отговор
    Вярвайте и, даже си платете четири-пет стотака за личен хороскоп на шарлатанката.
  • 24 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Бъдете ХОРА И РЪЧЕНИЦИ