Last news in Fakti

13 Януари, 2023 11:58 7 193 2

Джулия Робъртс направи скандално откритие за семейството си (ВИДЕО)

  • джулия робъртс-
  • семейство-
  • гени-
  • история-
  • скандал-
  • семеен скандал-
  • извънбрачна връзка

Прапрабабата на актрисата е имала извънбрачна връзка с женен мъж

Джулия Робъртс направи скандално откритие за семейството си (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Джулия Робъртс разбра, че фамилията ѝ всъщност не е Робъртс. Ровене в семейните архиви разкри извънбрачна връзка в семейството ѝ, скандална за времето си.

55-годишната актриса участва в телевизионното предаване "Finding Your Roots", където с помощта на д-р Хенри Луис Гейтс младши да разбере повече за родословното си дърво чрез генеалогична работа, предава БГНЕС.

Джулия не можа да повярва, че фамилията ѝ е съвсем различна от тази, с която е известна. Оказа се, че прапрабабата на актрисата - Рода Сътъл Робъртс, е имала връзка с женен мъж след смъртта на съпруга си Уилис Робъртс.

"В архивите на Джорджия открихме, че през 50-те години на XIX век Рода се е омъжила за мъж на има Уилис Робъртс", каза доктор Хенри на актрисата.

Актрисата носи фамилията на прапрадядо си Уилис, но той умира през 1864 г. Оказва се, че той е починал почти десет години преди да се роди прадядото на Джулия - Джон.

"В списъци от преброяване през 1880 г. Уилис Робъртс липсва, но прадядото Джон е включен", казва докторът на Джулия.

Той обясни как екипът му не открил никакви подробности за самоличността на прапрадядото на Джулия. Накрая те направили ДНК тест с проби от актрисата и братовчед ѝ, за да разберат кой е бил бащата на прадядо им.

"Открихме съвпадения, които свързват Джулия и братовчед ѝ с мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл", казва доктор Хенри, цитиран от "24 часа".

Историята става все по-интересна. Оказва се, че Хенри е бил женен за жена на име Сара и е имал шест деца.

"Наистина съм втрещена. Това е изумително, но все пак предпочитам фамилията Робъртс", казва Джулия.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яяяяя

    9 1 Отговор
    Скандално. Голямата работа! Голяма простотия ги гони нашите журналистчето!
  • 2 Може пък

    4 0 Отговор
    Може да са я разменили в родилното !!! :)) Вие да не си мислите че Шейново са новатори в това!!!