Необходими продукти:
- 150 грама сланина
- 6 яйца
- 1 стрък праз лук
- олио
- 1/2 ч.л. червен пипер
Начин на приготвяне:
Сланината се нарязва на малки кубчета.
Запържва се с малко олио в тиган до златисто, добавя се наситненият праз лук, и след като се позапържи, се чукват 1 по 1 и яйцата.
Разбъркват се леко, поръсват се с червения пипер и се похлупват с капак за няколко минути, като котлонът се намалява на най-ниската степен или направо се изключва.
Сервират се топли, по желание може да ги поръсите с едро смлян лют червен пипер, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:08 16.01.2023
2 В тоя сайт
10:08 16.01.2023
3 Абвгд
10:20 16.01.2023
4 12783
12:48 16.01.2023
5 покраинска куфня
13:13 16.01.2023
6 ганю
17:55 16.01.2023