16 Януари, 2023 14:16 57 351 14

Годината на Черния воден заек ще е фатална за тези 6 зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • воден заек-
  • неприятности

Те ще страдат по различни причини, като най-голямо разочарование ги очаква в личния живот

Годината на Черния воден заек ще е фатална за тези 6 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

2023 година ще премине под знака на Черния воден заек. Благодарение на неговото покровителство новата година ще бъде продуктивна и печеливша.

След Годината на Тигъра, един опасен хищник, идва годината на Заека, която може да се превърне в преходен етап, водещ към спокойствие.

Заекът не обича конфликтите, така че миролюбивият символ ще донесе със себе си парични постъпления и ще помага на хората да постигнат финансова стабилност.

Но не на всички! За представителите на шест зодии 2023-та ще бъде фатална и ще им донесе много неприятности. Всички те ще страдат по различни причини, като най-голямо разочарование ги очаква в личния живот, пише jenata.blitz.bg.

Ето ги и тях:

Близнаци

Хората, родени под този зодиакален знак, не умеят да си подреждат приоритетите. Захващат се с няколко неща едновременно, но не ги довеждат докрай. Всичко това често води до проблеми в работата и загуба на пари.

Куп проблеми очакват Близнаците и в личния живот и всичко това, защото отделят прекалено много време на работа, но не и на половинката си.

Козирог

Представителите на тази зодия трябва да бъдат внимателни по пътищата. Те могат да претърпят инцидент, от който да последват здравословни проблеми. За да избегнат това, ще трябва да спазват всички мерки за безопасност.

Освен това не трябва да прекъсват отношенията си с хора, които могат да им окажат помощ и подкрепа в труден момент. Козирозите ще могат да коригират всяка ситуация, ако положат всички усилия за това. При това ще трябва да бъдат много внимателни и да не показват своя нрав.

Водолей

Предателството от страна на любим човек ще принуди Водолеите да преоценят възгледите си и да променят отношението си към околните. Това ще ги накара да изпаднат в депресия твърде дълго време.

Всичко, с което се захванат, ще се изплъзва от ръцете им и няма да успяват да завършат нещата, които са започнали. Това ще им се отрази изключително негативно. Няма да има нито сила, нито желание да направят нещо и да се опитат по някакъв начин да коригират ситуацията.

Риби

За Рибите започва период на изпитания. Те ще трябва да докажат на всички, че имат сили да се справят с всякакви трудности.

Ще се наложи да обърнат специално внимание на здравето си. Много представители на знака са свикнали да се отдават на работата си, но през 2023 г. подобно усърдие може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Ще трябва да намерят време за почивка, в противен случай нещата само ще се влошават.

Освен това ще се наложи да бъдат особено внимателни с финансите, защото е възможно да станат жертва на измамници и да загубят много пари.

Лъв

Лъвовете са свикнали винаги да бъдат лидери във всичко, но през 2023 г. ще трябва да се примирят с ролята на аутсайдер и да направят всичко възможно, за да се отърват от новото си амплоа.

През годината представителите на знака ще се сблъскат със сериозни финансови затруднения. Възможно е много от тях да се разорят. За да предотвратят това, ще трябва внимателно да следят разходите и приходите си и при необходимост да се опитват да спестяват.

Проблеми очакват Лъвовете и в личния живот. Отношенията с любимия ще се влошат и нещата могат да завършат с раздяла.

Стрелец

Големи промени очакват Стрелците в личния живот и в работата. Възможно е да се наложи да си потърсят ново работно място, защото могат да бъдат уволнени от предишното.

Бизнесмените ги чакат скандали и разногласия с партньорите. Това няма да доведе до нищо добро, ако не направят компромис.

Мнозина ще изпаднат в депресия и ще станат апатични. Само верните им и близки приятели ще им помогнат да се справят с това състояние, затова не трябва да развалят отношенията си с тях и да се вслушват в думите им.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 байХЪ

    74 1 Отговор
    то половината зодиак ще старда бе.... , бах таз година,бах тоз заек

    Коментиран от #7

  • 3 абе,

    47 4 Отговор
    Годината на Черния воден заек е валидна само за азиатците.
  • 4 Ванга казала, а Нешка потвърдила

    42 4 Отговор
    Впрочем по време на черния заек ще се състои зрелищният фалит на Факти и прислугата там, която го играе "журналисти", ще остане безработна за дълъг период от време! Стягай се, Марийке, че чак когато дойде времето на летящия заек след 12 години ще престанеш да си броиш стотинките!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Зодия РИБИ

    59 0 Отговор
    Преди 2 седмици във Факти беше написана диаметрално различна прогноза за зодията ми, през годината на Черния воден заек. Ама точно на на обратното. Та въпроса ми е, кога точно трябва да ви вярвам? Сега или преди две седмици?
    Много е лошо да не четеш, какво се списва с собствения ти сайт! Много! Факт
    :)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Това означава само едно

    21 1 Отговор
    че не са постъпвали ,според нормите и правдата.Аз лично не вярвам на хороскопи,защото съм на друг принцип-винаги,провидението,отсъжда правилно и никой не може да го излъже.
  • 9 Кольо

    19 0 Отговор
    Марийче, на баба ти шушона е тази статия. Чудя се толкова ли няма за какво да се пише, та ни заливате с такива глупости?
  • 10 Е то

    26 0 Отговор
    Излиза тука за нашите зодии, че само смърт сте забравили да напишете колеги по зодии не вярвайте в зодии само в Бог и в доброто и всичко ще бъде наред
  • 11 Исторически парк

    3 1 Отговор
    И това е най-четена статия за деня... смятайте колко е ниско нивото на българина щом още вярва в зодии, магии и тн...
  • 12 Васката

    3 1 Отговор
    Имам 2 черни заяка утре ще го заколя.
  • 13 Taka така

    1 0 Отговор
    Истината е, че това не е истина
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.