23 Януари, 2023 08:26 2 606 6

Галена предизвика лавина от любов

  • галена-
  • сцена-
  • празник-
  • попфолк

19 години на сцената отбеляза попфолк звездата

Галена отпразнува 19 години на попфолк сцената. Певицата стартира музикалната си кариера през 2004-а с името Галя, представяйки дебютната си песен “Можеш ли". Това е времето, когато най-комерсиалният жанр е в апогея си. Скоро след това вече е с артистичния псевдоним, донесъл ѝ голямата слава.

Хит след хит, година след година, Галена успява да намери своето място на препълнената музикална сцена и да се утвърди като безспорен артист-изпълнител със собствена индентичност и завладяващ стил, пише varna24.bg.

“19 години. Понякога се налага да се ощипя, за да се уверя, че не е сън. Благодаря за лавината любов, с която ме заляхте днес. Благодаря… за всичко! На всички, които са зад мен! Ще продължавам. Заради вас! Обичам ви!" – написа развълнувана певицата.

Публикацията ѝ предизвика хиляди лайкове и стотици честитки с поздравления от феновете. А ето какво пишат някои от тях:

Честит празник Галка! Ти заслужаваш любовта на публиката, защото си безрезервно отдадена на това, което правиш с много любов ! Ти си винаги усмихната, съвършена, обичаща,истинска, енергична, раздаваща талантът си на своите фенове и затова те ти отвръщат с такава лавина от любов!

Обичам те и те прегръщам!

Продължавай все така!

Честит празник! Заслужаваш обичта на публиката! Изумяваш ме колко си отдадена на работа и как даваш 1000% от себе си за да ни впечатлиш всеки път!

Честит наш празник! Ти си стихия, огън. Продължавай още дълги години да ни радваш. Обичам те!

Честит ни празник!!! Никога не забравяй любовта на семейството си и нас! Продължавай да твориш уникални и невиждани, недостойни за българската сцена хитове, ти заслужаваш да се изявяваш на много други, много по-престижни сцени. Честит Творчески Рожден Ден, Галенка!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цепкало

    5 2 Отговор
    лавина от любов и от кекс да ни засипе
  • 2 БгТопИдиот

    14 3 Отговор
    Има вече прясно агнешко на пазара.А не отлежало овче !!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    7 0 Отговор
    19 години чекнене по кръчмета за забавление на пияндурници.
  • 6 става, ама за други работи

    1 0 Отговор
    Нищо не пишете за това как стана известна - с едно клипче от една вана.
    Егати и звездата.