Last news in Fakti

25 Януари, 2023 11:31 4 640 4

Антонио Бандерас сподели какви са били последиците от инфаркта

  • антонио бандерас-
  • актьор-
  • инфаркт-
  • живот-
  • котаракът в чизми-
  • салма хайек

По ирония на съдбата Бандерас казва, че инфарктът, който получава през 2017 г., е най-хубавото нещо в живота му

Антонио Бандерас сподели, че инфарктът, който претърпя преди шест години, е променил живота му към по-добро, съобщава "Daily Mail".

62-годишният актьор описа животозастрашаващата ситуация като повратна точка, от която той успява да разпознае какво е важно в живота му, пише life.dir.bg.

Пред списание "Radio Times", любимецът на Алмодовар, говори за последния си филм "Котаракът в чизми: Последното желание", а по време на интервюто беше засегната темата за смъртта. Бандерас озвучава самия Котарак в анимацията, която от миналата година е по кината. Преди това актьорът даде гласа си на анимационния котарак в поредицата филми за Шрек.

Обяснявайки какво общо има с филма, той каза: "Получих инфаркт преди шест години. Това вероятно беше едно от най-хубавите неща, които са се случили в живота ми. Беше като да си сложиш очила и да видиш кое е важно. Върнах се в Испания и започнах да гледам на професионалния си живот от друга гледна точка. Така че се свързвам с историята на филма с аспекти от личния ми живот. Мисля, че това е красиво послание и смятам, че е поднесено правилно. Вече търся само удоволствието от актьорската игра. Друго не ме интересува. За мен животът започва, когато някой каже "Екшън" или когато завесата се вдигне".

Антонио беше откаран по спешност в болница през 2017 г., след като почувства болки в гърдите по време на тренировка, което по-късно беше установено, че е сърдечен удар. Преди време той разказа, че приятелката му Никол Кимпел, е спасила живота му, като му е дала един от най-силните аспирини, които тя купила за главоболие в деня преди инфаркта. Когато усетил симптомите, тя сложила хапчето в устата му.

Актьорът, който не пие алкохол, промени приоритетите си и отказа цигарите, за които казва, че са били "едно от най-глупавите неща, които съм правил в живота си".

Със Салма Хайек си "партнират" с гласове в "Котаракът в чизми", в който тя озвучава Кити Лапичката.

Антонио Бандерас сподели какви са били последиците от инфаркта


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 2 Отговор
    Забранено ли е да се спомене днес Висоцки ‼️‼️‼️
    Да си спомним за него❗
  • 2 ганю

    0 7 Отговор
    инфарктчето ти е подарък както и мацката вървят комплект
    знаеш от кого нали
    драмата на опечалената съпруга.....
    южняшко е
  • 3 Даа

    10 1 Отговор
    За цигарите е абсолютно прав.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор
    Ганчооо-овциии,инфаркта подмладява този,който има.....СИлата да го преодолее!Много важно е да осмислиш и правилно да подходиш към живота си след това ,което си преодолял.ИНФАркта не е Сърдечен удар!Дано съдбата ви пази от инфаркт,защото като ви чета не сте подготвени за него!