Необходими продукти:
- - зелени, червени и жълти чушки;
- - люта чушка;
- - много лук;
- - много магданоз;
- - 3 яйца
- - 150 гр кашкавал
- - шафран и сол.
Начин на приготвяне:
Накълцвате всички зеленчуци много ситно и ги задушавате в зехтин.
Добре разбитите яйца ги поръсвате с шафран и ги изливате в много нагорещен тиган предварително намазан със зехтин.
След като станат готови добавяте плънката от зеленчуци. Затваряте омлета. Отгоре чуквате само един жълтък. Разтапяте малко кашкавал и го слагате върху затворения омлет за красота. Сервирате ярко оранжевия вкусен ирански омлет с китка магданоз.
Снимка: ФАКТИ
Вижте как се приготвя:
Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Пенсионер
10:18 27.01.2023
2 Скоро ще гледаме
10:19 27.01.2023
3 един от многото
12:02 27.01.2023
4 съединисе
11:33 31.01.2023