Last news in Fakti

26 Януари, 2023 16:44 1 645 4

Майли Сайръс е начело на класацията на "Билборд" с "Flowers"

  • майли сайръс-
  • класация-
  • билборд-
  • flowers

Тя се изкачва до върха на чарта за първи път от 2013 г., когато начело на подреждането в продължение на три седмици беше "Wrecking Ball"

Майли Сайръс е начело на класацията на "Билборд" с "Flowers" - 1
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс застана начело на класацията на "Билборд" за сингли с парчето "Flowers", което дебютира в чарта, съобщи сайтът на изданието, предава БТА.

Тя се изкачва до върха на чарта за първи път от 2013 г., когато начело на подреждането в продължение на три седмици беше "Wrecking Ball".

В новогодишно предаване на Ен Би Си Сайръс обяви, че новият ѝ сингъл "Flowers" ще излезе на 13 януари. Това е пилотният сингъл от предстоящия ѝ осми албум, който ще се казва "Endless Summer Vacation" и е планирано да се появи на 10 март.

Сиза запазва второто си място с парчето "Kill Bill", което е включено в новата ѝ продукция "SOS". Шеста седмица той е на върха в класацията на "Билборд" за албуми.

Тейлър Суифт, която досега беше начело на класацията с "Anti-Hero", слезе на трета позиция. Тя беше на върха осем непоследователни седмици.

Метро Бумин, Уикенд и 21 Савидж със съвместното си парче "Creepin" се нареждат на четвърто място в Хот 100.

В челната петица са Сам Смит и Ким Петрас с "Unholy". Те обаче слизат две позиции в чарта на "Билборд" за сингли спрямо миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хунава жена

    4 6 Отговор
    Хубава песен - Flowers ,хунава жена-стройна, И стилът й не е рап или хард рок слава богу

    Коментиран от #3

  • 3 Хубава

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "хунава жена":

    жена или шимпанзе, което не може да си държи езика прибран...
  • 4 Анонимен

    0 1 Отговор
    То па една песен!