26 Януари, 2023 17:12 3 030 10

5-те вида флирт и какво е характерно за тях

  • флирт-
  • видове-
  • игра-
  • връзки-
  • любов

Има няколко различни типа на този вид игра, които носят важно послание за нас

5-те вида флирт и какво е характерно за тях  - 1
Снимка: Shutterstock

Флиртът е онази игра, без която не можем. Флиртуваме с партньора си, с познат, колега. На някои флиртът им се получава с лекота. Има няколко различни типа на този вид игра, които носят важно послание за нас. Хубаво е да сме наясно за всеки един от тях, особено ако търсим партньор за сериозна връзка, защото можем да изпаднем в сериозно заблуждение.

Традиционен флирт

Характерно за него е, че мъжете правят първия ход, а жените заемат пасивна роля. Но донякъде това може да се окаже като вътрешна борба за дамите, които трябва да изчакат мъжът да направи ход към тях, което невинаги се случва бързо. Традиционните флиртове обикновено са интровертни и ценят емоционалната и физическата близост.

Флирт игра

Някои хора обичат да флиртуват игриво. За тях флиртът е инструмент. Харесва им, когато имат възможността да прекарват времето си във флиртуване, но същевременно без желание за сериозна връзка. Закачливите флиртове, всъщност им служат за повдигане на самочувствието. Как да ги разпознаете? Флиртуващият на всяка цена ще иска да привлече вниманието ви с шеги, закачки. Той е забавен, разсмиващ, понякога създава у другия сексуално желание. С такива хора общуването е леко, приятно, дори понякога могат да ви заблудят, че имат желание да говорят на сериозни теми.

Физически флирт

Всичко подсказва, че става въпрос за докосване. Физическите флиртове могат да изграждат връзки с лекота. Те са подвеждащи. В повечето случаи флиртуващият по този начин иска само сексуални отношения или пък отново се забавлява с цел повдигане на егото си за ваша сметка. Вие избирате дали да сте част от тази игра.

Вежлив флирт

Може би е един от най-трудните за разгадаване типове флирт. Другият се държи възпитано и любезно с вас, кавалерски. Общуването е фино, има стремеж към показване на това колко възпитан е мъжът. При вежливия флирт няма излишно докосване както при физическия. Дава ви се пространство, получавате комплименти.
Дали този флирт е заявка за по-нататъшно надграждане на взаимоотношенията, сериозна връзка дори? Невинаги. Понякога може да се окаже, че флиртуващият по този начин мъж показва, че му е приятна комуникацията с вас, но има вече половинка до себе си и едва ли би нарушил комфорта си.

Искрен флирт

Доста често срещан, свързан е с това да бъдеш открит към този, когото харесваш, да споделиш вербално или не това, което чувстваш. Целта на искрения флирт е да се изгради емоционална връзка, да се опознаете с човека, който ви интересува, пише trafficnews.bg. Задаваме въпроси за интереси, хобита, изобщо въпроси, които целят да разбереш повече за другия.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    10 1 Отговор
    Има мъже които флиртуват с всяка жена, за спорта, за поддържане на формата. А има и такива, за които флирт означава да търсят възможност по най бързия начин да си извадят ко.., да разбере жената че не си поплюват.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Роня

    6 0 Отговор
    Флирт 🤣 една думичка, а колко хаос създава ? Съзнателното харесване🙂на дадена личност е за предпочитане пред играта флирт.

    Коментиран от #5

  • 4 Перник

    8 0 Отговор
    Пусти винкел!
  • 5 Объркването

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Роня":

    Идва от погрешни очаквания и при двата пола , че няма как , да няма продължение. Малко хора различават тази тънка разлика , и остават разочаровани и ядосани , било защото са искали продължение , а няма , или , обратно - не искат продължение от флируващият с тях !

    Коментиран от #6, #7

  • 6 един от стадото

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Объркването":

    то. ако имаше само победители щеше да има само победени. Не забравяй. в реалния свят избира жената, в мюсулманския купува мъжа. Според категорията. Кой с пари, кой с кози

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Роня

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Объркването":

    В реалният нашият днешният свят жената и мъжът се харесват, допълват и избират взаимно. Това е принципът на равнопоставянето!
  • 8 Роня

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "един от стадото":

    Когато хората осъзнаят, че парите са само!!! вещ, също като гащите на з.дника, тогава ще разберат какво е брачен съюз между мъж и жена. А силата при християните идва когато е скрепен с църковен брак.

    Коментиран от #10

  • 9 Хората

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "един от стадото":

    Се избират взаимно , купуват се само роби! Госпожа Роня го е казала добре , и няма смисъл да преповтарям.
  • 10 Напълно

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Роня":

    Вярно! Подкрепям!