Last news in Fakti

27 Януари, 2023 10:16 2 900 16

Вижте кои са най-красивите мъже на планетата, според златното сечение

  • най-красивите мъже-
  • златно сечение-
  • красота

Реге-Жан Пейдж, звездата от "Бриджъртън", е обявен за най-красивия мъж в света според древно научно изследване

Вижте кои са най-красивите мъже на планетата, според златното сечение - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата от "Бриджъртън" Реге-Жан Пейдж е обявен за най-красивия мъж в света според древно научно изследване.

Установено е, че 34-годишният актьор, изиграл Саймън Басет, херцога на Хейстингс в хитовия сериал на Netflix, има 93,65% точност според гръцкото Златно сечение на красотата Фи, което измерва физическото съвършенство. „Бриджъртън“ е американски романтичен и исторически телевизионен сериал, базиран на поредица от романи на Джулия Куин.

Звездата от "Мъже в черно" Крис Хемсуърт е на второ място с 93,5%, хубавецът от "Черната пантера" Майкъл Б. Джордан е трети с 93,46%, а певецът Хари Стайлс е четвърти с 92,30%.

Списъкът е съставен с помощта на най-новите техники за компютърно картографиране от лицевия козметичен хирург от Харли Стрийт д-р Джулиан Де Силва, който използва технологията в работата си, пише БГНЕС.

Д-р Де Силва, който ръководи Центъра за съвременна лицева козметична и пластична хирургия на Харли Стрийт, Лондон, обяснява: "Тези съвсем нови техники за компютърно картографиране ни позволяват да разгадаем някои от загадките на това, което прави някого физически красив, и технологията е полезна при планирането на операциите на пациентите".

Femail разкрива топ 10 на най-красивите известни мъже в света с обяснението на д-р Джулиан де Силва защо са толкова желани и къде са били отбелязани.

1. Реге-Жан Пейдж - 93,65%



Реге-Жан Пейдж е категоричен победител, когато всички елементи на лицето са били измерени за физическо съвършенство.

Д-р Де Силва обясни: Реге печели заради класически красивото си лице и великолепните си кафяви очи. Той получава най-висок резултат за разстоянието между очите си, а разположението на очите му също е оценено високо. Перфектно оформените му устни също получават висока оценка, а единствената малко по-ниска оценка, която получава, е за ширината и дължината на носа.

2. Крис Хемсуърт - 93,53%



Д-р Де Силва заяви: Крис Хемсуърт е победител с малко, когато всички елементи на лицето бяха измерени за физическо съвършенство. Хемсуърт сега е една от най-големите филмови звезди в света, след като за пръв път се прослави благодарение на изчистената си външност в австралийската сапунка "Home and Away". Той има старомодния блясък на идолите от матинетата на холивудските звезди от миналото и това е много важно при измерването на класическата красота.

3. Майкъл Б. Джордан - 93,46%

Американският актьор, известен с ролите си в "Черната пантера" и "Крийд", също излезе с високи оценки.

Д-р Де Силва каза: Актьорът Майкъл Б. Джордан е на второ място и оглавява класацията за широчина и дължина на носа си, а за брадичката си остава втори. 35-годишният сърцеразбивач зарадва екраните с изпълненията си във "Фантастичната четворка" и "Лигата на справедливостта" и му предстои да участва в "Крийд III".

4. Хари Стайлс - 92,3%

Д-р Де Силва каза: Хари Стайлс се класира на четвърто място и получава почти перфектните 99,7 процента за брадичката си. Той е на второ място за разстоянието между очите си. Не е изненадващо, че той бързо се превръща в разбивач на филмови сърца, както и в певческа суперзвезда".

5. Джуд Белингам - 92,22%



Сензация на Световното първенство по футбол и то не само заради футболните и спортните си способности.

Д-р Де Силва заяви: Чудесно е да се види, че футболната звезда на Англия Джуд Белингам има толкова високи резултати.

Той обясни, че Белингам е получил висока оценка заради почти перфектното разположение на устните и носа му. Цялостната форма на лицето му е една от най-ниските оценки в първата десетка.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 0 Отговор
    И нито един с увреждания?
  • 2 Всички ми изглеждат

    8 0 Отговор
    На левачки
  • 3 Все пак

    2 5 Отговор
    доказано е, че Homo Sapiens идва от югоизточна Африка.

    Коментиран от #10

  • 4 Гневен

    6 0 Отговор
    Те малките се славят с харесването на мъже. Сечението не е важно
  • 5 Хаха

    18 1 Отговор
    Западните милиционери пак налагат афро модата
  • 6 Жива да не бях

    16 0 Отговор
    Ужасия и то политкоректна в расов план! А иначе какво златно сечение, какви измислени стандарти ни натрапвате упорито? Посочените по горе са си направо леко неприятни!
  • 7 Тома

    3 0 Отговор
    Също като мойто мъж с фи 8
  • 8 Айше

    6 1 Отговор
    За мен най красив е турския актьор Çağatay Ulusoy. Тези горе на снимките са грозни.

  • 9 Аре нема нужда

    8 0 Отговор
    Класация от зоопарка.Мерси.
  • 10 Тоа па

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Все пак":

    Най-старите хомосапиенс са открити в Сибир.Това с Африка си е Западно извращение.

    Коментиран от #13

  • 11 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    Айде бе на планетата ?САЩ се взеха много на сериозно че са целият свят американци ?Ей писна ми американска мода която се налага и в Европа !Сложили един бял мъж за цвят ,и едно бяло пе де кето се облича с женски дрехи така от солидарност липсва драг к/н и Брус Дженнър сега Кейтлин от клана Кардашян !
  • 12 Механик

    7 0 Отговор
    От убав, по-убав. Особено тоя на първата и тоя на третата снимка!!!
    А какви мъже имаше някога! Мъже!
  • 13 все пак 2

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тоа па":

    За Денисовия човек ли говориш?
  • 14 Идън

    0 0 Отговор
    ,,Физическото съвършенство,, вероятно включва непременно цяла вафла от ъгъл до ъгъл между зъбите- визирам Реге-то... Симетрични черти на лицето има Мел Гибсън. Красотата е нещо съвсем различно...
  • 15 Геро

    0 0 Отговор
    И пак нищо за мен…:)
  • 16 Васко

    1 0 Отговор
    Тъпи гейове, лапайте ми чепа и топките. От Васил ученик от 11Д СПГЕ Джон Атанасов