27 Януари, 2023 10:58 1 358 0

Хит на Тим Бъртън с Уинона Райдър от 80-те получава дълго чаканото си продължение

  • продължение-
  • beetlejuice-
  • уинона райдър-
  • тим бъртън-
  • бийтълджус

Звездите от "Странни неща" Уинона Райдър и Сейди Синк ще изиграят майка и дъщеря в "Бийтълджус 2"

Изгряващата кино звезда Сейди Синк влиза в предстоящия „Бийтълджус 2“ и ще играе дъщерята на звездата от първата част на черната комедия - Уинона Райдър. Според „Jiant Freakin Robot“ актрисата и модел ще бъде един от основните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 г., което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ. Засега няма много подробности за сюжета на продължението, но вероятно може да се каже, че Сейди Синк ще играе мишена на демоничните интереси на Майкъл Кийтън в "Бийтълджус 2", пише БГНЕС.

Сейди Синк е най-известна с ролята си на Макс в хитовия сериал на Netflix „Странни неща“, която беше още по-забележителна с това, че моментално се превърна в един от най-отличителните персонажи в утвърдения ансамбъл. Оттогава насам Сейди Синк е изиграла редица проблемни, емоционални тийнейджъри в различни проекти. Страшните филми не са ѝ чужди, което дава на „Бийтълджус 2“ интересен вариант: да я накара да изиграе противоположност на "странната и необичайна" готическа тийнейджърка Лидия Диц на Уинона Райдър от оригинала.

Публикация, споделена от Sadie Sink (@sadiesink_)

Досега Сейди Синк е показала в "Странни неща", известната драма на Брендън Фрейзър "Кит", адаптацията на Netflix "Улица на страха" и "Скъпа Зоуи", че може да играе мрачни, саркастични тийнейджърки с твърд характер и пристрастия към ретро музиката.

Макар че героините им не си взаимодействат чак толкова много, любопитно е и това, че и Сейди Синк, и Уинона Райдър в момента участват заедно в "Странни неща", което ще направи работата им в продължението на "Бийтълджус" още по-лесна и вълнуваща.

Засега е потвърдено, че в "Beetlejuice 2" ще се завърнат режисьорът Тим Бъртън, Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и комедийното национално съкровище Катрин О'Хара (която играе обсебената от изкуството майка на Райдър - Делия). Оригиналната звезда от първия филм Джина Дейвис изрази готовност да се присъедини към продължението в ролята на Барбара Мейтланд, а за любимеца на Бъртън Джони Деп се говори, че ще участва във филма, макар че това вероятно ще зависи от актуалното състояние на реабилитацията на опетнената му репутация. Като се има предвид сегашното състояние на правните му проблеми, изглежда малко вероятно Алек Болдуин да се превъплъти в ролята на бащински настроения призрак/любител на миниатюри Адам Мейтланд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА