31 Януари, 2023 15:31 20 484 7

5-те най-непоносими зодии

  • характер-
  • досаден-
  • непоносима-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп

Хората трудно се разбират със следните пет зодиакални знаци

5-те най-непоносими зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Някои представители на зодиака са известни със своето импулсивно поведение, неочаквани изблици на гняв и изобретателна отмъстителност. Именно поради това често ги описват като хора с „адски“ характер, пише Tialoto.bg. Ето кои са тези зодии:

Овен

Овните по природа са хора на действието, които трудно могат да се справят със силните си емоции. Ако сте в страхотно настроение, можете да заразите всички, които са наблизо, с позитив. Но ако вие сте бесни, тогава е по-добре другите да бягат. Колкото по-бързо, толкова по-добре. В края на краищата Овенът, изпитващ гняв, негодувание или дълбоко разочарование, няма да задържи всички тези чувства в себе си. Те или вербално изразяват всичко, което „пазят“ в себе си, или физически изливат агресията си – като блъскат врати или рязко размахват ръце, придружено с крясъци. За щастие подобни емоционални изблици на Овните рядко продължават дълго. В същото време те могат да бъдат наистина разрушителни и плашещи за всеки, който се окаже в една стая с тях в този момент.

Скорпион

Вие сте един от най-мистериозните знаци на зодиака, което ви прави толкова привлекателни за другите. Отваряте се постепенно, следейки внимателно всички, на които позволявате да влизат в личното ви пространство. И с всяка стъпка на сближаване „избраните“ от вас хора изпитват още по-голям интерес и привличане към вас. Тези, които имат достатъчно късмет да спечелят пълното доверие на Скорпиона, ще открият цялата дълбочина на неговата невероятна личност – страстна, всеотдайна и грижовна. Но заедно с това идва и голяма отговорност: отсега нататък всяко ваше действие или дума ще бъдат внимателно проверявани от Скорпиона за потенциално предателство. Щом ви заподозре в нещо подобно, ще вдигне голям скандал. И това е в най-добрия случай. Скорпионът няма да се преструва, че нещо не е наред, докато записва всичките ви „грехове“ в списъка. И тогава, когато чашата на търпението му прелее, той просто ще ви унищожи. Сериозно. Моленето за милост ще бъде безполезно.

Телец

На някои ще им е трудно да повярват, че Телците също са попаднали в списъка на зодиите с „адски“ характер, но те не са тук случайно. Сега ще ви кажем защо. Телец, вие сте известни със своя земен подход и фантастично търпение. Но когато някой бавно и методично започне да ви ядосва, да притиска „болните“ ви места, рано или късно ще покажете другата страна на личността си, която старателно криете в по-спокойни обстоятелства. Ще се превърнете в твърд и непримирим човек, който ще отстоява позицията си до последно. Безмилостен към другите, вие ще направите всичко, за да сте сигурни, че нарушителите ще разберат, че не е трябвало да пресичат пътя ви. Нито един от техните аргументи или опити да изградят конструктивен диалог с вас няма да проработи.

Лъв

Лъвове, всичките ви черти са много ярки, не оставят другите безразлични. Всички се възхищават на вашата магнетична привлекателност, лидерски качества и актьорски талант, но склонността ви да драматизирате всичко предизвиква много малко аплодисменти. По-скоро другите реагират на това изключително негативно. Вие сте достатъчно уверени в себе си, но по някаква причина можете да се обидите от всичко: случаен поглед изпод вежди, двусмислена фраза или дори жест от непознат. Ако се почувствате обидени, веднага заемате отбранителна позиция и след това започвате битка не за живот, а за смърт. Докато не поставите опонента си на място, няма да се успокоите.

Дева

Деви, може да изглеждате като много сдържани, практични и спокойни хора, но другите не бива да се заблуждават и да подценяват темперамента ви. Подхождате към всеки бизнес отговорно и винаги се стремите към перфектни резултати. Преминавайки всякакви тестове с достойнство, вие израствате и постигате целите си. Но не дай боже някой друг да попречи на мечтата ви. Той ще бъде напълно победен, а вие дори няма да повдигнете вежда, гледайки как изпълзява от пътя ви, победен и унизен. И по принцип Девите не се вкопчват в хората в живота си. „Ти ме разочарова – довиждане, на добър час“ – това е мотото им. Получаването на втори шанс от Дева е нещо като фантазия. В действителност това се случва толкова рядко, колкото метеоритите падат на Земята.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    24 6 Отговор
    Има много предатели затова трябва да се внимава със споделянето, споделя се само
    нужното за да не възползва предателя по късно от сериозната тайна.
  • 2 Фанфан Лалето

    14 0 Отговор
    Не споделям с клюкарки дето се събират цяло лято на пейката пред блока
  • 3 Астролог

    10 25 Отговор
    По неприятни от Телец, Близнаци, Стрелец няма

    Коментиран от #4

  • 4 Баща ти

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Астролог":

    По-неприятно от теб едва ли има?
  • 5 муцунка

    16 10 Отговор
    Не обиждай Близнаците!
  • 6 Я към козирог

    7 6 Отговор
    И ако мога ше взривя некои аец..та кмо говорите за лошите зодииии🤣🤣🤣
  • 7 Нина

    3 1 Отговор
    Ооо я стига глупости всичко си е строго индивидуално.Не слагайте всички под един калъп