Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 14:43 17 553 9

Ето кои са новите участници в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • участници-
  • трифон зарезан

Шеф Манчев им е приготвил специална и много интересна задача по случай Трифон Зарезан

В седмицата преди празника на винарите и лозарите – Трифон Зарезан „Черешката на тортата“ ще накара нови пет звездни домакини да покажат най-доброто от себе си. За да бъдат в тон с предстоящия празник, кулинарният гуру шеф Манчев им е приготвил специална и много интересна задача – да включат алкохол в едно от ястията си, създавайки повече от креативна рецепта.

Начало на седмицата ще даде актьорът, превърнал се в любимец на зрителите с ролята на бизнесмена Емил от хитовата комедийна поредица на NOVA “All Inclusive” – Явор Борисов. Актьорът, който е част от Сатиричния театър, ще успее да прикове вниманието със своя артистичен дух, но и използването на някои от „любимите“ продукти на шеф Манчев. Част от мъжката компания тази седмица ще бъде и журналистът и водещ на предавания за рок музика Васил Върбанов. В основата на менюто на сладкодумния домакин с широки познания ще бъде любопитството, което няма да остави останалите гости безразлични.

Към звездния отбор в „Черешката на тортата“ ще се присъединят и три дами. Кралицата на здравословното джелато и кулинарен влогър Савина Николова ще покани останалите участници да се гмурнат в неподозирани кулинарни вкусове с креативни рецепти и първокласни хранителни продукти. Шампионката по художествена гимнастика Катрин Тасева също ще отвори сърцето и въображението си за зрителите. Грацията ще покаже дали може да борави еднакво добре с уредите в кухнята, както с тези на спортния терен и ще разкаже любопитни истории. Щипка артистичност и много старание ще вложи актрисата, участвала в четвъртия сезон на „Като две капки вода“ – Джулия Бочева. По време на готвенето усмивката няма да слиза от лицето ѝ, а менюто ѝ ще бъде цветно.

В кое ястие ще използва всеки един от домакините алкохол и какъв ще бъде той? Ще се харесат ли вкусовите комбинации на всички, как ще приемат гостите въпросите за интервю, кои ще се изчервят и какви трогателни истории ще бъдат разказани? Гледайте в „Черешката на тортата“ следващата седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    16 3 Отговор
    Тези участници не могат да готвят шкембе чорба и боб на фурна. Значи са кулинарно неграмотни.
  • 2 aнтифен

    26 4 Отговор
    С такъв интерес Не Го гледам, че няма думи
  • 3 ами,

    15 6 Отговор
    Тази седмица се очертава приятна с интересни и стойностни хора за разлика от предишната.Обожавам предаването "Моят плейлист" и водещият му Васил Върбанов.
  • 4 Дааа

    4 4 Отговор
    Някой знае ли, дали ще има нови предавания от "Кошмари в кухнята"?
  • 5 християнин

    3 7 Отговор
    Трифон зарезан или св.Трифон беше на първи фервуари. Тогава Българската Православна Църква чества светията.
  • 6 9689

    17 8 Отговор
    Има ли нормален човек да гледа тази превзета простотия.......?
  • 7 Български гражданин

    7 4 Отговор
    Ужасно безвкусно предаване (тип чума по време на война) с някакви дето ядат и пият.Няма да го гледам това даже и пари да ми дават!

    Коментиран от #8

  • 8 Български гражданин

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Български гражданин":

    Edit "пир по време на чума"
  • 9 русенец

    4 2 Отговор
    този грозник е шеф само на цървулите си