Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 07:00 7 931 0

Дневен хороскоп за 07.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Късметът най-сетне разтваря крила над Лъвовете

Дневен хороскоп за 07.02.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.

Телец

Този ден ще ви даде разбиране за сегашния момент въз основа на минали дейности. В такива моменти човек се сеща за кармата и нейното влияние. Важното е да не правите компромиси със съвестта си.

Близнаци

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.

Рак

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Лъв

Късметът най-сетне разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални възможности за реализация, ще можете да сбъднете някои от мечтите си. Важното обаче е да подредите приоритетите си, за да не се разпилявате напразно.

Дева

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Везни

Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Самият ден не предполага рутинна работа. Намерете вариант, при който да вършите нещата за кратко време, за да имате и резултати.

Скорпион

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне.

Стрелец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Козирог

Хубав ден да се погрижите за роднините си и особено да отдадете почит на предците си. Може да е с едно простичко вътрешно чувство на благодарност за това, което са ви предали.

Водолей

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие.

Риби

Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА