Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 10:32 4 350 12

Полина се закани, че няма да е като бившите на Благо Джизъса

  • полина спасова-
  • полина георгиева-
  • благой георгиев-
  • благо джизъса-
  • бивши

Новата булка на Джизъса отговаря на въпроси от последователите си в Инстаграм

Полина Спасова, новата съпруга на бившия футболист Благой Георгиев, все още се жегва от немилите коментари в социалната мрежа по неин адрес. Досега тя не е била във фокуса на медийното внимание и вперените в нея погледи очевидно я притесняват, пише каналът Vbox7.

Така например само няколко дни, след като боядиса косата си руса, но беше сравнена със Златка Райкова, Полина отново върна черния цвят в косите си. Въпреки това обаче сравненията с предишните жени в живота на съпруга ѝ не спират.

"Защо всички се опитват за Ви сравняват с бившите на съпруга ви", попитаха я в Instagram.

"Интересно им е да сравняват, да има интрига и т. н. Последно пиша по тази тема - няма как да приличат на мен, нито аз на тях", категорична е Полина.

Любопитното в случая е, че и тя, и Златка, бившата на Благой Георгиев, пускат възможност на своите последователи да им задават въпроси именно в неделя. Случайност или не, със сигурност изборът на ден прави впечатление.

Една от основните разлики между бившите на Джизъса и Полина е фактът, че последната е фен на българската зима. В сезона, когато всички инфлуенсъри стягат багажа за екзотични почивки, Полина показва, че е фен на планината, снега и българската зима.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    12 0 Отговор
    Сигурно, ще готви?
  • 2 ха ха

    18 1 Отговор
    Фенове на тази а и на бившите на ритнотопковеца са само нЕкакви пъпчиви селяндурски пубери...
  • 3 бели

    20 1 Отговор
    имплантирани зъбки, модерни дрешки ала пазара в Димитровград, да се чудиш ако е малко по умно момичето от предишните "Златки", що се е захванала с този несериозен Роналдиньо на българския футбол, или дето се казва лоша реклама няма, дано да се задържи по дълго при нея, но ако се появи дете, ще стане копи пейст като с русата Златка и всички "Златки преди това.
  • 4 Весо

    21 0 Отговор
    Кой уважаващ се човек ще задава въпроси на такива прости патки и защо? Да пази господ от техния живот и решения да са с този празноглав смешник. Ако не се осъзнае, ще е поредната родила и останала с дете.
  • 5 Мнение

    23 0 Отговор
    Отрова за нашия народ - пошлост, простота, сребролюбие и мн. др.!!!

    Спрете да ги показвате тия никому непознати "вип-ове"!!! Нито ги знам кои са, нито ме интересуват, нито ги определям като достойни хора, съдейки от визията и инфото за тях в такива статии!!!

    МОЛЯ ВИ, СПРЕТЕ ДА УБИВАТЕ НАШЕТО ОБЩЕСТВО С ТАКИВА НОВИНИ!!!
    ТАКИВА КАТО ТОЯ ЩЯХА ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ПО ЦЯЛ ДЕН В НЯКОЯ МИНА, А ЛЕКИТЕ ЖЕНИ КАТО ТАЯ, ЩЯХА ДА СА ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНИ, КАТО НАЙ-ЛОШИЯ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Минго

    23 0 Отговор
    Да се ожениш за Благо Джизъса си е тежка диагноза. Няма нужда от други психични поражения.
  • 8 бай шиле

    19 0 Отговор
    И на кой му пука за тия измислени герои и героинки натъпкани със силикон и изкуствени зъби като на кон?
    Тез така наречени випове са гола вода прости ,тъпи патки с пари. Е, И?
  • 9 Ради

    7 0 Отговор
    Още един циганин
  • 10 ДДТ

    5 0 Отговор
    Уж пари има Зъбльото, ама с тая скъсана тениска... Апропо, твърде вероятно е да била намалена от 5 на 2 лв заради дупките :) Тази наистина не трябва да е като другите - трябва да може да шие !
  • 11 Абе, тяхното семе

    9 0 Отговор
    Тия са като брат и сестра, хааххаха
  • 12 Им бе цилус

    6 0 Отговор
    Важно е,да не е като бъдещите.Бившите са ясни!