Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 09:09 30 358 25

Неочаквано смениха участниците в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • участници-
  • hell's kitchen

Тази седмица гледаме готвачите от Hell’s Kitchen

Голям гаф, който се случва за първи път регистрира тазседмичната "Черешка на тортата".

Още преди три дни Нова телевизия официално обяви, че от 6 февруари ще готвят актьорът Явор Борисов, влогърката Савина Николова, гимнастичката Катрин Тасева, водещият от БНТ Васил Върбанов и актрисата Джулия Бочева.

В рекламите, които се въртяха почти на всеки час, Върбанов доста нетактично питаше Тасева дали ѝ става старо трико, което тя си запазила. Вчера бе ред да готви звездата от Сатирата Борисов, но изненадващо участниците бяха сменени и те се оказаха готвачите от Hell’s Kitchen, пише "Хотнюз".

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света, а в САЩ шоуто вече излъчва своя 21-ви сезон. В България стартира през 2018 година и до момента има четири победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват успешна кариера в кулинарния бизнес. Всички те, заедно със заелата второ място в сезон четири – Виктория, можете да гледате в новите епизоди на „Черешката на тортата“ тази седмица, съобщиха лаконично от телевизията без да обясняват какво налага замяната.

Явно Нова телевизия е решена на всичко да победи bTV в битката за рейтинг и иска да подгрее Hell’s Kitchen от днес с бившите победители. Така обаче предизвикателството на шеф Иван Манчев, който празнува своя 50-и рожден ден, да се готви алкохол, увисва за след празника Трифон Зарезан. Зрителите са объркани от смяната и недоумяват какво я налага.

"Аз ли се бъркам нещо или тази седмица бяха обявени съвсем други участници в петък?", пита зрител. "Други бяха анонсите по Нова, но това е за предпочитане", радва се друг.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зрител

    59 1 Отговор
    Черешката си е пиарче, за бутане рейтинга на някои личности, и много рядко има нещо интересно около самото готварство и сладкарство.
  • 3 русенец

    50 4 Отговор
    тъпотия огромна

    Коментиран от #11

  • 4 Мнение

    34 4 Отговор
    Д.билс китчън?!

    Когато доближите бегло опита на водещия в оригиналния формат, тогава показвайте чупки и стойки!

    Много ще ми е интересно, ако Манчев, тоя др циркаджия и ония останалите лансирани "шефове" по бг медиите, се запишат напр в британския, или американския формат при Гордън Рамзи!
    Тогава ще се отличат истинските професионални готвачи от напудрените циркаджии!!!

    Който не е гледал оригинала, той не е разбрал за кво иде реч!
  • 5 778

    39 2 Отговор
    Изобщо това предаване е голяма тъпотия. От участник в него знам, че и не винаги готвят самите участници, въпреки че така се вижда. Просто снимат едни ръце (съответно на друг дошъл да помогне) и оставаш с впечатлението, че участникът готви. Извинете, но подобни неща са си заблуда и измама!

    Коментиран от #14

  • 6 Пешко

    31 3 Отговор
    Много ми е интересно да гледам как се правят разядки,апетайзъри,брънчове,руладини,канелони подядки и следядки!
  • 7 123

    30 2 Отговор
    Аз пък очаквано си го преместих от мъка в другия крачол...

    Коментиран от #8

  • 8 Шаро

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    И аз... Раз, два... Готово!!! Преместих.
  • 9 ха, ха

    48 1 Отговор
    Не гледам българското издание на Hell’s Kitchen заради крещенето,дразгите,обидите,хвърлянето на храна изобщо не понасян така да се приготвят ястия защото попиват негативна енергия.Не ми е познат нито един от спечелилите,но сега в двете вечери ясно се видя,че са мърлячи и,че в това предаване наградите се дават със завързани очи,т.е незаслужено.Много падна нивото на Манчовата черешка-опростачи се,рядко се канят положителни хора които наистина имат отношение към храната,приготвят я с удоволствие и можеш да научиш нещо полезно от тях.За съжаление и това предаване стана само реклама на посредственяци.На зрителите им омръзва всичката простотия която се лее от /риалити/шоута.
  • 10 НТВ

    15 10 Отговор
    Лъжите на краварите и ЦРУ на живо
  • 11 Бидон с кисело зели

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Защо пишете такива безпредметни неща. После се чудите защо нямате аудитория...

    Коментиран от #20

  • 12 СМЕШНооо

    20 2 Отговор
    Не ги гледам тази айряни,...ЧУДЯ се, на фона на глад, мизерия, земетресения тези ли са намериха да разхищават продуктии да ги аплодират
  • 13 ашколсун, бре

    17 1 Отговор
    12 смешнооо, ама факт.После защо жените ни не готвили вкусни манджи. Ами не могат да намерят екзотичните продукти като в измисленото предаване
  • 14 ТОЧНО

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "778":

    И ДОБРО УТРО...нали трябва с нещо да се запълва тв времето до новините
  • 15 СТРАШНО ШОУ НА ТЪПОТИЯТА !

    10 1 Отговор
    ............................................. ЦИТИРИДИС №2
  • 16 Мадам Грицацуева

    13 3 Отговор
    Това готварско просташко шоу ще свали рейтинга на всички ТV. Неизвестни лица лапат някакви манджи, говорят глупотевини. Шоу за простаци .
  • 17 кака Сврака

    6 1 Отговор
    Е не са интересни тези победители на хелс кичен.Няма да ги гледам.
  • 18 Перо

    10 1 Отговор
    Пълна простотия, без никакъв рейтинг!
  • 19 Лигави

    8 0 Отговор
    Има нещо гадно в това публично готвене. Примирания, припадъци, скимтене и халосии около храната. дано не гледат някои гладни...
  • 20 русенец

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бидон с кисело зели":

    тя цялата държава е безпредметна
  • 21 мммм

    5 1 Отговор
    чирпаци, певачки и бързи смели сръчни, между тях с реклами на хапчета и комар. бем ти и телевизията.
  • 22 Закривай

    0 0 Отговор
    Като му видя златния часовник на снимката, и нещо ме спира да скролна и да прочета дори буква от тази евтина пошла реклама.
  • 23 Това предаване

    6 0 Отговор
    е пример какво ЛИЦЕМЕРИЕ е обзело обществото /ако може да се нарече общество едно овче стадо / ? Манчев е един слугинаж на чужди кухни, какъвто е и оня палячо Виктор Ангелов от хелс-кичена който безцеремонно прави на боклуци стараещи се ЧОВЕЦИ като им мята продукцията по пода, за което моята мечта е аз да съм участник там и да му захлупя един тиган в тиквата проста и доволно да напусна това долно "състезание" уронващо човешката "стойност" ! Имаме страхотно вкусна кухня, но нямаме готвачи които да я показват на света, срам са тези Манчевци, Ангеловци и другите там маймуняци рекламиращи чуждото ! В кои държави шеф-готвачи рекламират и хвалят чужди гозби, дори и в Занзибар не е допустимо това, затова и те са НАД НАС по всичко !
  • 24 Абе няма ли веднъж

    5 0 Отговор
    този Манчев да покани баби или лелки от някое село, да ни сготвят истински български вкусни манджи от каквито зеленчуци и плодове е родила българската земя, стига с това чуждопоклонничество, не ни стигат чуждиците в речта ни, ами и разни булашици забъркваме вече редовно из телевизията ?
  • 25 Анонимен

    3 1 Отговор
    И в Папуа Нова Гвинея си готвят традиционни храни и се гордеят с тях ! Какви сме ние такива кретени, че се захласваме все по чуждото няма значение колко е лошо или безвкусно ? Манчев / Ангелов двама боклука от кухнята на чуждопоклонничеството.