13 Февруари, 2023 10:44 6 604 12

Джино Бианкалана строи 6-етажен блок срещу ресторанта си

  • джино бианкалана-
  • блок-
  • строеж-
  • жилищна сграда

Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София

Двукратният победител от „Биг Брадър” Джино Бианкалана е сключил тайно брак с любимата си Криастиана Канева, научи „Уикенд”. Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца, но пазят в тайна щастливата вест. Влюбените искали дъщеря им Данаила да се роди в законно семейство и заради това са се оженили, издават от обкръжението им.

Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 г. в Америка. Малко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година.

Бившият годеник на фолк певицата Джена намери своето щастие в лицето на младата лекарка Кристиана Канева. Двамата са заедно от около 5 години, като риалити героят от доста време иска да има наследници от красавицата, но тя все отлагаше, защото не се беше дипломирала.

Джино се запозна с докторката по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, а лекарката беше до любимия си във всички трудни моменти и му помогна преодолее тази огромна болка.

„Уикенд” научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, ударно строи в столичния квартал „Манастирски ливади”. Риалити звездата гради 6-етажна жилищна сграда, състояща се от луксозни тристайни апартаменти и подземни гаражи. Строежът вече е почти завършен, научи вестникът от съседи на Джино. Блокът се намира точно срещу заведението му. Преди строежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София и е в близост до булевард „България” и МБАЛ „Света София”, където работи любимата му, която в момента е в отпуск по майчинство. Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски стил, но не се радва на много посетители. Клиентите са предимно от офисите около заведението, които предпочитат да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, защото няма посетители. Въпреки това бившият на Джена отвори нов ресторант, но в квартал „Драгалевци”, който е и с хотелска част. Личи си, че в обзавеждането са вложени доста пари и замисълът е да ходят предимно богати хора в него.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ????????

    30 1 Отговор
    Туй нещо неможе да е човек
  • 4 Ха ха ха

    32 3 Отговор
    Там да ми дават пари никога не бих живял само един селяндур би си купил апартамент .Честито на прецаканите
  • 5 И от кой го пазят в тайна тоя "брак"

    24 1 Отговор
    От себе си......пълно с не"норм"алници вече...
  • 6 Мамул

    34 1 Отговор
    Тази госпожа Канева защо се е мъчила да учи за лекарка като ще се омъжи за ром?

    Коментиран от #8

  • 7 Браво на Жино

    17 3 Отговор
    Всички паркинги ливади и градинки там станаха на блокове. Напълни се с провинциялисти и мигранти.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Механик

    23 1 Отговор
    Какво работи тази "звезда", та има толкова пари?
  • 10 Дамяни

    12 3 Отговор
    Хаха динамично развиващ се квартал!!!! Има само динамични дупки и кал.
  • 11 Титу

    6 2 Отговор
    Манастирски ливади е най смотаният квартал.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.