2 Септември, 2013 12:25 3 000 0

Бащата на Майкъл Дъглас го притиска да се върне при Катрин

  • майкъл дъглас-
  • катрин зита джоунс-
  • кърк дъглас

Кърк харесва Катрин и е казал на Майкъл да оправи проблемите си с нея

След като миналата седмица Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс официално съобщиха, че си взимат „почивка" един от друг, за да поработят върху брака си, стана ясно, че бащата на актьора- Кърк Дъглас, не спира да го пришпорва да се вземе в ръце и да се върне при Катрин, пише британският „Сън”.

„Кърк харесва Катрин и е казал на Майкъл да оправи проблемите си с нея. Той е женен от 60 години за Анн и според него една семейна двойка трябва да остане заедно и в добро, и в лошо", разкри източник пред медията.

„Майкъл още си говори с Катрин и всички се опитват да им помогнат да решат проблемите си", допълни информаторът.

Последните няколко години бяха изключително трудни за двете знаменитости. Синът на Майкъл влезе в затвора, а той самият изкара рак на гърлото. Джоунс пък бе диагностицирана с биполярно разстройство, заради което няколко пъти влиза в клиника за лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА