Last news in Fakti

5 Септември, 2013 10:58 4 554 0

Тази шоколадова мацка не си пада по мачовци

  • клаудия джордан-
  • модел-
  • шоколадова

Клаудия поддържа формата си с тичане покрай окена

Клаудия Джордан е известна телевизионна водеща в САЩ. Бившата манекенка е с интересен произход, с който се чувства изключително горда – баща й е от Африка, а майка й – от Италия.

39-годишната Джордан е изключително атрактивна личност и често бива следена от папараци, защото си пада по жени!  И тъй като, шоколадовата принцеса предпочита плажа пред планината, тя често може да бъде забелязана в компанията на своята приятелка, която е звезда от американското шоу "Сделка или не".

За да поддържа тялото си в перфектна форма, Клаудия признава, че всеки ден тича на плажа.

"Тичане по половин час всеки ден, особено покрай океана, е идеален начин за отслабване. Талията не може да се свали сама от себе си. Трябват упражнения", пише в профила си в  Twitter  хубавицата.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА