Last news in Fakti

5 Септември, 2013 13:10 2 104 0

Джак Никълсън се отказва от киното

  • джак никълсън-
  • кино-
  • актьор

Актьорът реши да се пенсионира на 76-годишна възраст

Актьорът Джак Никълсън е решил да се пенсионира от филмовата индустрия, тъй като 76-годишната знаменитост не иска да се снима повече, съобщава RadarOnline.

„Джак се пенсионира от киното без фанфари и излишен шум. Причината за решението му е съвсем проста – паметта му вече не е силна и той забравя. Това му пречи да запомня репликите по сценарий", разкри източник пред медията.

Джак започва кариерата си през 50-те години на миналия век като озвучител на анимационни герои. Филмовият му дебют е през 1958г., когато изиграва главната роля в лентата „The Cry Baby Killer".

Никълсън има рекордните 12 номинации за „Оскар", като осем от тях са в категорията „най-добър актьор".

„Джак няма да се оттегли от публичния живот, просто вече няма да играе във филми. Той е щастлив, че е част от пенсионерския актьорски клуб, в който влиза и колегата му Шон Конъри", добави информаторът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА