Last news in Fakti

7 Март, 2023 15:45 4 878 2

Кои зодии ще постигнат финансови успехи през март?

  • зодии-
  • пари-
  • финансови успехи-
  • март

Ето какво казват звездите

Кои зодии ще постигнат финансови успехи през март? - 1
Снимка: Shutterstock

Третият месец от годината е тук. Ще се допитаме до звездите, за да разберем за кои от тях той ще е успешен финансово. Ето ги и тях:

Козирог

Представителите на този зодиакален знак са изключително трудолюбиви и амбициозни. Пълните джобове с пари само могат да ги накарат да работят още повече и мисълта за заемането на висока позиция в обществото ги блазни не по-малко, пише az-jenata.bg. През месец март много от плановете на Козирозите ще бъдат увенчани с успех. Това се отнася както за дамите, така и за господата. Фокусът, в който поставяте кариерата си и усилената работа със сигурност ще накарат успеха и парите сами да дойдат при вас. За предпочитане е да следите финансите си строго. Обърнете внимание на разходите и спестяванията си и се опитайте да разберете кои сделки ще работят във ваша полза. Направете си сметка, за да разберете дали без да искате, понякога правите необмислени харчения.

Водолей

Управляващата планета на този знак е Сатурн, а това ги прави владетели на дисциплината и искреността. Стихията, която ги управлява (въздух) обаче ги кара да правят чести промени във вече съществуващите им финансови планове. През месец март дамите, както и господата, които са представители на тази зодия ще имат силна вяра в собственото си израстване и ще гледат с нетърпение към по-голямата картина. Този по-широк мироглед ще им донесе възможност да стигнат до по-големи финансови прозрения и съответно – още повече възможности за печелене на пари. Хората от този знак са известни със своята интелигентност и гениално мислене. По отношение на управлението на финансите си, те често пъти мислят нестандартно и действат изключително изобретателно и иновативно. Съветът ни е да се въздържате от необмислени и рисковани вложения, които могат да навредят на благосъстоянието ви.

Везни

Хората, които са родени под този знак понякога използват пищността и харченето, само за да покажат колко много имат всъщност. Нека това обаче не ви заблуждава. Везните знаят много добре къде точно да демонстрират състоянието си и по какъв начин. През месец март ще ви се наложи да приемете съвети, особено ако сте напът да похарчите безразборно голяма сума пари. Зодиакалният знак на Везните се управлява от Венера, а тя е известна като планетата на любовта и парите. Това означава, че те автоматично и съвсем естествено привличат богатството и изобилието в живота си. Именно планетата закрилник им помага да умеят да постъпват винаги по възможно най-добрия начин, когато става въпрос за инвестиции и финанси. Естественият им чар пък ги прави магнетични за околните и те с охота са склонни да им помагат, за да вървят напред.

Дева

Девите са известни със своята практичност и грижовна природа. За тях подсигуряването на комфорта за другите е на първо място. През март представителите на зодията ще успеят да получат значителни финансови постъпления, които ще успеят да менажират благодарение на тяхната практичност. Дори сумата пари да не е голяма, Девите ще успеят да спестят по-голямата част от нея, понеже по природа са пестеливи. Макар и на пръв поглед да не дават вид, че са амбициозни, Девите винаги са тласкани от вътрешното си „аз“ да печелят повече и да поддържат ясна визия за финансовото си състояние и професионалното си израстване.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венета Новакова

    1 0 Отговор
    Аз ама нема обекти.
    Ще ближа сладоледа и ще сложа нещо в устата, че ще умра от глад.
  • 2 язе

    1 0 Отговор
    Зодия назначен за капиталист винаги печеливша.