Last news in Fakti

7 Март, 2023 14:58 5 810 8

Четирима нови участници влизат в "Сървайвър", ето кои са те

  • сървайвър-
  • участници-
  • нови-
  • риалити-
  • риалити шоу

Сред новите участници има и популярни лица

Пореден обрат ще промени хода на Survivor, най-вълнуващото приключенско риалити в ефира на bTV.

Довечера, точно в 20 часа, четирима нови участници влизат в предаването, за да се борят за титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-напечени, а стратегиите - все по-сложни. Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към останалите участници в приключението, за да се преборят за своето място в играта.

„Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем“, обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената „Известни“ и „Войни“ ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества.

Спортистката Станилия има редица титли в категорията „200 м. индивидуално кану“ от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител. Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници. Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    6 1 Отговор
    Дано в "Ергенът" не влязат още 4-5 нафукани каки,щото телевизорът ми ще се взриви от срам! Как ги наричаха? Нещо от тънко тесто с пълнеж от конфитюр.

    Коментиран от #6

  • 2 коментар

    9 2 Отговор
    От така наречените известни само Благо е познат на публиката. Останалите са пълни анонимници . Особено Божана е пълен отврат
  • 3 Дако

    9 1 Отговор
    Хептен замяза на чалга това шоу . Нищо общо с възможностите за оцеляване . Ако ги пусна в селската горичка , няма да оцелеят и три дена .

    Коментиран от #5

  • 4 Знайко

    10 1 Отговор
    Четирима нови участници влизат в "Сървайвър", ето кои са те: Боеко, Корнела, Кирчо и Коце от Възбуждане.
  • 5 Знайко

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дако":

    Тези и в хранителен магазин да ги пуснат за оцеляват, пак им давам една седмица макс :))))
  • 6 Големанов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гръндж":

    Кроасани с мармалад ?
  • 7 Евроатлантик

    0 0 Отговор
    Събраха са обратните в един отбор
  • 8 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Дали не е време в Сървайвъра да пуснат главния коз - бат Бойко Борисов ! Дали ще е като водещ , дали ще е като играч , дали само , за да асфалтира джунглата ! Все едно - ще повиши рейтинга 100-кратно ! Пък и чекмеджета за пълнене има....................