Last news in Fakti

8 Март, 2023 10:11 8 498 5

Неда Спасова показа мъжа до себе си (СНИМКА)

  • неда спасова-
  • актриса-
  • гадже-
  • личен живот

Актрисата досега пазеше личния си живот в тайна

Актрисата Неда Спасова е бясна на медиите, които твърдят, че упорито крие гаджето си. Оказа се, че това въобще не е така, макар наистина никога да не е качвала снимка с него. Но го направи за първи път.

Тя и мъжът до нея са заедно от шест години и половина. Актрисата досега пазеше личния си живот в тайна. Сега обаче показа любимия ѝ, който се казва Христо. И заяви, че ѝ е писнало да чете лъжи за себе си.

С пост в Инстаграм тя обясни, че не е показвала личния си живот, защото не иска връзките ѝ да "плават" по медиите. "Никога в живия живот не съм крила човека до мен. Защото живият живот е истината, не пускането на снимки онлайн", казва още тя.

"Това е Христо. Той е моето "тайно" гадже вече 6 години и половина. И ако е рекъл Господ - ще е поне още 10 пъти по толкова. От доста години основното, което е важно за жълтите медии е с кого си лягам. Всякакви благотворителни каузи, инициативи, социални и обществени призиви и участия от моя страна - нямат значение. Театрални роли - само тая дето съм гола до кръста. Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и кога е гола", категорична е тя.

Актрисата от "Откраднат живот" скочи и на медиите, които пишат лъжи за нея, заплашва ги със съд. "Искам да защитя малкото си достойнство в тая голяма "метавселена"", казва тя, предаде blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Та къде и кога

    13 1 Отговор
    е била Гола?Мен това ме интересува за нищо друго не ме е грижа.
  • 2 зевзек

    14 1 Отговор
    този Христо е плейбой, а Неда палавница, можеш ли да се родиш и отраснеш във Враца, в гладните години на Прехода, и от теб да стане секс символ на Републиката след това, трудна работа баце, но това е Враца баце, там възможностите са неограничени
  • 3 Това е

    3 0 Отговор
    Владо Кузов
  • 4 Въпрос

    4 0 Отговор
    Къв е тоя пенсионер ,бе , моме? Паричките ли те изкушиха?
  • 5 абе

    3 0 Отговор
    Бе аз такъв хич не чих го показвала...