Last news in Fakti

9 Март, 2023 15:45 3 341 16

4 знака, че имате силна аура

  • аура-
  • биоенергия-
  • имунитет-
  • безкористност-
  • оптимизъм-
  • късмет

Вярва се, че благодарение на нея, един човек може да подобри здравословното или финансовото си състояние

4 знака, че имате силна аура   - 1
Снимка: Shutterstock

Някои му казват биоенергия, други аура, трети енергийно присъствие. Какъвто и термин да използвате, едно е ясно - това явление вълнува езотериците от векове.

Вярва се, че благодарение на нея, един човек може да подобри здравословното или финансовото си състояние. Интересен факт е, че когато комуникирате с хора със силна аура, вие също ставате по-силни на биоенергийно ниво, пише iwoman.bg. Как обаче да разберете дали вие сте такъв човек, или някой ваш близък? Ето 4 сигурни знака!

1. Силен имунитет

Когато аурата е слаба и не толкова ярко оцветена, човек се преуморява лесно, има понижен имунитет, често боледува, страда от хронични заболявания. Понякога има признаци на по-сериозни заболявания.

2. Оптимизъм

Не може да не сте срещали човек, който само с присъствието си променя вибрациите на помещението, на разговора, дори на настроението ви. Човекът със силна аура привлича околните, зарежда ги с вътрешната си светлина.

3. Безкористност

Хората с ярка аура имат достатъчно енергия за „пилеене”. Те не биха се поколебали дори за момент, ако имате нужда от помощ, съвет, рамо, на което да поплачете и т.н. Това не означава, че те нямат свои собствени проблеми - неуспехи се случват на всеки по пътя на живота, но това не пречи да подадат ръка и на друг.

4. Късмет

Хората с висока биоенергия винаги са по-успешни без видими усилия в тази посока. Свикнали сме да ги възприемаме като „късметлии”, но истината е, че техните вибрации просто привличат щастливите събития.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Когато

    8 1 Отговор
    Може да накараш някой да направи нещо , само с мисълта си ! Когато виждаш миналото и бъдещето ! Когато знаеш , кой ще живее , и кой ще умре ! Когато може да излекуваш , или убиеш някой ! Когато може да контролираш цяла ситуация , и още много.....
  • 3 Соваж бейби

    8 4 Отговор
    Не е вярно,в провала е ключа на успеха, много трудно да се живее с това се измъчваш че не си бил достаъчно добър или липса на късмет ?!, това е самото условие за отскок ,не за депресия ! Когато успеете в неуспехите си, вие се отваряте към другите с много повече нежност и смирение.Трябва да се запитате "какво наистина искам, след като се провалим?" и това е мястото, където виждате защо може да има добродетел в провала вие растете в себепознание и в знание за вашето желание. Това е тайната на екзистенциалния успех. Ако не познавам себе си, дълбоко в себе си, никога не бих могъл наистина да бъда щастлив. Да приемеш провала, какъвто и да е той, и да започнеш от нулата, също е приключение на външното творчество, това не е краят на преживяното, това е неговата метаморфоза!

    Коментиран от #5

  • 4 Скъпи автори, разменили сте

    3 0 Отговор
    Местата на причината и следствието - човекът, който има късмет е и по-уверен, щастлив, а оттам и по приятен за околните!
    Как да си оптимист и весел, ако още с излизането от къщи те нацвъка птиче, намериш колата си ударена, а докато се обаждаш на застрахователите, дойдат и ти сложат скоба, щото вече започнала синята зона?
  • 5 Среден, момиче,,

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Това е за хората на по-високо духовно ниво, на останалите някой друг им е крив и завистта ги изяжда. Имаш многоаспектни познания като ходеща енциклопедия, но трябва да приемеш, че има и на елементарно ниво и не се учат от грешките си и още по-лошо е, че не търсят причинно-следствената връзка. Иначе респект за познанията ти и в една моя любима сфера, която много хора отричат, защото нямат обяснение, а и не се стремят да го намерят.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Поправкааааааааа в заглавието

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Среден, момиче,,":

    Какво пиша, а на авт.редактор какво му се привижда
  • 7 Соваж бейби

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Среден, момиче,,":

    Ами това е друга тема за надценяване на твоето Аз за неудачниците например /някой си мислят че имат магия и ходят на врачки...тези които сте описали -елементарно ниво и не се учат от грешките си и още по-лошо е, че не търсят причинно-следствената връзка /Няма как аз да вляза във филм например да съм дизайнер интериор ,защото не разбирам от скици и падащи греди...пък и харесвам модерен готик стил и цветове контраст ,мразя бяло/бялото ме подлудява все едно в лудница или болница/,св.сиво,кафяво и бежово баналното за всеки дизайнер,може би ще се харесам на екстравагантни личности като мен и без сюксе или да извадя муз.албум и да очаквам ранг на Шаде ама нямам талант ,нали?!Човек трябва да намери себе си в този живот ,все пак и за най тъжните хора да ги наречем и те са нужни чистачката в училища,болница...или шоьора на камион за боклук ,строители ...ами това са хора герои ама не го знаят и са с малки заплати ,хората от по горно ниво ги гледат с друг поглед дълга тема...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Отричаш ли, че има такива, които ходят при вещици, за да вредят? Виждала съм как си го получават и после се вайкат.
  • 9 Виждате

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Ли , колко е прав Маркс , когато казвам , че битието определя съзнанието ! Бедността не е порок , но , бих добавил , и богатството не е достойнство , по дефолт ! Щастието не зависи от парите , а от усещането за света , в който живееш ! Не случайно всички проучвания за усещане за щастие при народите , показват , че при далеч по бедни народи от европейските , усещането за щастлив живот е по голямо ! И , всичко това е , заради начина на мислене ! Устойчиво простите не са такива поради някакво заболяване , а поради избра , да са такива ! И те не се учат от грешните си ! И от мен да знаете - поговорката не е вярна ! Само глупаците се учат от собствените си грешки ! Умните хора се учат , от грешките на другите !!

    Коментиран от #10, #14, #15, #16

  • 10 Маркс ...?

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Виждате":

    Рогатият може да обърка всеки. Кой тогава е глупав? Ох... забравих, че за "умните" той е измислен герой.😎

    Коментиран от #11

  • 11 Интересно ...

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Маркс ...?":

    Я да чуем тогава , какво знаете за рогатия ?! Ако благоволите !
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Аз съм виждал Аура на човек!!!При силна концентрация се Проявява!Това,че не сте виждали не означава ,че това явление не съществува!Абсолютно същото е,като да го гледате по иконите на светиите!Най вероятно ,около Петрич да има по-силно енергийно излъчване.Преди много години го видях над главата на ,Кирчо !!!За вас е Кирил Георгиев.....

    Коментиран от #13

  • 13 Вие

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Сте видял само част от аурата ! Аурата обгръща цялото тяло , не само главата ! Аурата има и цветове , които говорят ! Дори вътрешните органи на човек имат аура , и в зависимост от цветовете , може да разберете за даден проблем ! Ако искате да видите вашата , направете си Кирилианова фотография ! Другият вариант е , да имате способност да я видите !
  • 14 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Виждате":

    Няма умни хора ,има само такива които слушат и разбират нещата в живота ,а други присъстват само тялом на този свят !Човек трябва да умее и да релаксира както писах цял живот съм мечтала да пея ама не ми се отдава от това не правя трагедия търся се из тъмнината по някога се намирам ,по някога не успявам в живота не можем всички да бъдем звезди !Приемаш това което си не да търсиш безмислени отговори защо не си това което искаш може би в следващия живот? Колко му трябва на човек една хубава бира Bière du Démon от скоро фен дяволско удоволствие на Земята е така удоволсвието и божественото е съчетано важното е да балансираш границата и музиката да свири ако не го можеш поне нещо хубаво за душата
    Souf - Mi Amor (Clip officiel)
    Важното е да се събудиш жив и здрав малко ли е ?Колко инвалиди има по цял свят ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.