Last news in Fakti

11 Септември, 2013 11:32 3 260 1

Майкъл Дъглас зашивал слиповете си преди секс сцени

  • майкъл дъглас-
  • слипове-
  • сцени

Актьорът се страхувал да не се превъзбуди по време на снимки

Холивудският актьор Майкъл Дъглас призна на всеослушание, че е зашивал слиповете си преди секс сцени, от страх да не се сцепят, в случай че прекалено се възбуди, съобщава Hollywood News Daily.

„Преди секс сцени зашивах отвора на слиповете си, за да не може нищо да се измъкне неочаквано от него", каза Дъглас, добавяйки, че това се е случвало за филмите „Фатално привличане" и „Разкриване".

„Тези сцени може и да изглеждат импулсивни, но всъщност не говорим за някакъв необуздан ексхибиционизъм. Добрата секс сцена трябва да е удобна за дамите пред камерата. Всичко опира до подготовката и репетициите. Актьорите се упражняват, разговарят, сцената се подготвя стъпка по стъпка", категоричен е Дъглас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Абе за "Разкритие" мога да се съглася, ама не мога да се съглася за "Фатално привличане", а още повече ме учудва защо не е включил и "Първичен инстинкт"???