19 Март, 2023 07:51 2 693 6

Поредните участници, напуснали "Един за друг" са Галина и Владимир

  • един за друг-
  • галина и владимир

Те не получиха нито един глас в своя подкрепа

Поредните участници, за които предизвикателството „Един за друг“ приключи с елиминация са Галина и Владимир. Семейството с три деца напусна Вилата на любовта след серия от загуби.

Вотът на останалите влюбени безапелационно отреди напред в играта да продължат номинираните Габриела и Десислав. Галя и Владимир не получиха нито един глас в своя подкрепа и станаха третата двойка, която се сбогува с романтичната надпревара.

След бляскавия конкурс за красота с емоционален край, победителите Александрина и Феодор станаха „Супердвойка на седмицата“. Те получиха стратегическо предимство - шанс да променят хода на играта, като номинират една допълнителна двойка и вместо четири, номинираните да бъдат пет.

Те избраха в играта за спасение да се включат Виктория и Явор, а останалите застрашени от отпадане бяха Галина и Владимир, Габриела и Десислав, Виктория и Георги, и Поля и Здравко.

В следващата битка номинираните партньори трябваше да опазят от счупване 10 яйца с помощта на лъжица по трасе с препятствия, а за финал - да разбият белтъците до подходяща консистенция. Най-бързи бяха Вики и Георги, които демонстрираха завидна бързина, добра комуникация и баланс.

Най-слабо представяне показаха Габриела и Десислав и Галина и Владимир, които трябваше да се изправят на елиминация едни срещу други. Първото изпитание следващата седмица ще покаже познават ли се добре партньорите, а цената на грешките ще бъде болезнена за кавалерите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без друг

    11 0 Отговор
    Голям праз
  • 2 хаберих

    6 0 Отговор
    Предложение на британското правителство: Безплатна детска градина, ако и двамата родители работят.
  • 3 Само да питам

    4 3 Отговор
    Изобщо кой гледа тези селски бийтълси ?

    Коментиран от #4

  • 4 Съби

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Само да питам":

    Аз, аз
    Черноглед убитак
  • 5 све

    3 1 Отговор
    Момчето е много свястно, но момичето си е кривичко....

    Коментиран от #6

  • 6 Точно

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "све":

    Свестен е и не изпъква със селяния като жена си.