Last news in Fakti

24 Март, 2023 07:00 9 079 0

Дневен хороскоп за 24.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста еуфоричен ден за Скорпионите

Дневен хороскоп за 24.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Емоционален ден, по-важен отколкото си мислите. Не позволявайте на чувствата да вземат връх, те са двигател, но ако станат прекалено силни е важно да ги управлявате.

Телец

Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно почистване. Не прекалявайте с яденето, трябва да сте бодри за утрешните подвизи.

Близнаци

Днес ще можете да разгърнете способностите си, стига да не се разпилявате по безброй задачи. Творческите дейности ще са по-продуктивни, отколкото преговорите. Внимавайте къде какво казвате.

Рак

Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.

Лъв

Имате нужда от сериозна подкрепа, особено финансова. Творческата ви дейност може да се окаже изключително ползотворна. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра ви отказва от време-на време.

Дева

Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на вашите колеги и партньори. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на “бързата кучка”.

Везни

Общо взето ще бъдете доста ангажирани, ще ви стоварят множество неща на главата и при това ще сте свързани с изпълнителността на други хора. Не мърморете, ще го използват срещу вас. Не се включвайте в масови прояви.

Скорпион

Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене.

Стрелец

Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Днес не е подходящ ден за пазаруване, ще пръснете повече пари отколкото сте предвидили.

Козирог

Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

Водолей

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.

Риби

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА