17 Септември, 2013 11:59 2 555 0

Съквартирантите посрещнаха Парис Хилтън с питка и шарена сол

  • vip brother-
  • парис хилтън-
  • съквартиранти-
  • риалити

Звездата определя себе си като нормално момиче

Холивудската звезда Парис Хилтън  вече е при ВИП съквартирантите, като зрителите на Нова телевизия проследиха как тя влиза в Къщата на VIP Brother 2013 вчера вечерта.

“Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук”, бяха първите думи на Парис.

“С удоволствие бих отворила магазин в България. Обичам да работя усилено, защото това е културата на моето семейство.”, каза още звездата.

“Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни – пред камера и в личният си живот”, допълни тя.

В двора на Къщата пръв я посрещна Стойко Сакалиев, а в хола с питка, шарена сол и мед я приветстваха дъщерята на Мира Радева – Анна и певицата Йоана.

Първи от втората група съквартиранти в Къщата влезе бившият национал на България, наричан „любимец на сектор Г” – Стойко Сакалиев. Еротичната актриса Еделвайс, бе следващата личност, влязла в къщата.

След нея вратата в Нови Хан прекрачи певицата Йоана. Съквартирант номер 13 бе 30 -годишният двукратен европейски вицешампион по бокс Тервел Пулев.

Бизнес дамата Ваня Червенкова също влезе във VIP Brother. Поп иконата Ирина Флорин бе съквартирант номер 15.

Дъщерята на Мира Радева – Анна, пристигна от САЩ, за да участва в шоуто заедно със съпруга си – Джеред, като двойката влезе като един участник.

Същевременно стана ясно, че двама от най-върлите фенове на модната икона Парис Хилтън са се сбили на няколко метра от звездата на VIP терминала на Летище София.

Единият от тях e отнесъл удар в главата, а от устата му е текла кръв. За щастие Парис Хилтън не е станала свидетел на грозната сценка и не е разбрала за сбиването, защото секунди по-рано си е тръгнала от летището.

Ловците на автографи са били обуздани и мелето е приключило преди полицията да се намеси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА