Last news in Fakti

17 Април, 2023 13:19 6 459 4

Втори ретрограден Меркурий тази година - драматични промени в този съдбовен момент

  • ретрограден меркурий-
  • април-
  • 2023 г.

Ще дойде възмездие за всички добри и лоши дела

Втори ретрограден Меркурий тази година - драматични промени в този съдбовен момент - 1
Снимкa: Shutterstock

Меркурий в астрологията отговаря за предаването на информация, комуникацията, ученето и всяко движение. Тази планета е най-близо до Слънцето и затова по-често от другите се озовава в ретро фазата. През такива периоди планетите тръгват в обратна посока, което се отразява на техните свойства, пише actualno.com.

Втори ретрограден Меркурий тази година

Това е основното кармично събитие на април. Преходът на Меркурий към ретро фазата попада в коридора на затъмнението.

Най-мощният ден през април е 20-ти. На този ден ще има слънчево затъмнение, а Меркурий ще е ретрограден пак. Планетата ще остане в ретро фаза до 15 май. Имайте предвид, че коридорът на затъмнението ще приключи на 5 май.

Драматични промени в този съдбовен момент

Астролозите призовават да не се страхувате от това явление. Меркурий наистина ще изкриви информацията през този период, което затруднява някои процеси.

Експертите припомнят, че Меркурий в тази фаза има мощен кармичен ефект. Тоест ще дойде възмездие за всички добри и лоши дела. А някои чакат драстични промени.

Първата планета от Слънчевата система е готова да даде благословии на онези, които напоследък работят усилено и се движат към целта си. Това е възможно да е всеобщо признание, финансова награда или някакво интересно предложение.

От 20 април до 15 май можете да вземете някои решения, които ще подобрят живота ви в близко бъдеще. По време на ретрограден Меркурий:

  • ● общувайте с роднини и близки;
  • ● задълбочете знанията си;
  • ● разширете хоризонтите си;
  • ● установяване на комуникация с партньори;
  • ● укрепване на връзките с колегите.
  • Добър период за изглаждане на "острите ъгли" в една връзка. Астрологът твърди, че можете да се опитате да намерите общ език с роднини, дори ако сте били в лоши отношения от дълго време.

Какво не трябва да се прави в този период?

Планетата по време на неправилно движение засяга най-вече бизнес сферата. Следователно, преди Меркурий да стане ретрограден, всички стари проблеми трябва да бъдат решени. Не можете да ги затегнете, в никакъв случай не правете това. В противен случай тези задачи ще останат с вас за дълго време.

Докато Меркурий е ретрограден, не правете:

  • ● закупуване на оборудване;
  • ● ремонт на автомобил;
  • ● подписване на договори.

Преговорите може да се окажат успешни, но астрологът не съветва да се правят сделки. По-добре е да проверите всичко и да изясните всички подробности.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    2 5 Отговор
    По време на ретрограден Меркурий руснаците ще се прегрупират към Крим.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Планета ТВ

    3 0 Отговор
    Добре че не сме от тази планета.
  • 4 Всичко е относително

    2 0 Отговор
    Само с каква способност е надарена Вени! Да предрича близкото бъдеще на цялото човечество! Явно, при някой, интелектуалната мощ и сексуалната мощ, са в право пропорционална зависимост, но при други, ролята на теорията за относителността играе решаваща роля! Известен е случая с Мерлин Монро, която предложила на Айнщайн, да си родят дете, което да е умно като него и красиво, като нея. На което той, заради тая негова теория й отказал! Не бил сигурен, дали няма да се роди дете, грозно като него, и глупаво, като нея!