Last news in Fakti

19 Април, 2023 07:00 6 659 1

Дневен хороскоп за 19.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър ден за комуникации и преговаряне за Козирозите

Дневен хороскоп за 19.04.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Направете нещо, което никога не сте правили и резултатите ще ви изненадат. Разширете зоната си на комфорт, предизвикайте се! Бъдете смели!

Телец

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само се огледайте.

Близнаци

На умствен план разбирате защо е нужно да обичате ближния, дори го правите често. Но понякога сблъсъците са сериозни и тогава се сетете, че любовта е динамична сила. Дори конфликтите са нужни, за да се прояви най-доброто. Все пак не е нужно да генерирате конфликти постоянно, нали?

Рак

Ще усетите подхранващата сила на приятелството. Един съвсем невинен приятелски разговор е в състояние да ви вдъхнови за невероятни неща. Говорете по-малко и слушайте повече и най-важното - бъдете възприемчиви.

Лъв

Реални постижения, конкретни предложения, план и срокове, това са нещата, които са ви нужни, за да се почувствате сигурни, че всичко е наред. Може би има още нещо, което можете да добавите, но преди това открийте тези четири.

Дева

Чуден, интересен и забавен изглежда да е днешният ден, изненадите ще ги създавате сами точно за онези, които най-много обичате и искате да впечатлите. Помислете преди това, за да не се окажат изненади с отрицателен знак.

Везни

Днес имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Скорпион

Днес по един или друг начин ще получите от света онова, което вие сами сте излъчили от него. Както казва поговорката - да сърбаш попарата, която сам си надробил. Приемете философски и доброто, и не толкова доброто, всичко е в кръговрат.

Стрелец

Вече Слънцето навлезе във вашия знак и това ще ви даде носи сили и енергия. Усмихнете се и се пригответе за повече действие и изяви. Дайте път на творческата енергия в себе си!

Козирог

Денят на Меркурий, управителят на вашия знак днес ще ви дава сили да се справяте бързо и успешно с всички задачи. Дори разсеяността ви ще е много по-фокусирана. Добър ден за комуникации и преговаряне.

Водолей

Днес основна тема ще са емоциите и как да ги овладеете. Анализът не винаги помага, нужно ви е нещо по-силно и то се казва - дишане. Физическите движения ускоряват дишането по най-естествения начин, така че - движете се!

Риби

Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Позитивен и Късметлииски Ден на Всички Хора