Last news in Fakti

26 Септември, 2013 13:09 3 354 0

Идва различното събуждане по програма "Христо Ботев" на БНР

  • бнр-
  • програма "христо ботев"-
  • сутрешния блок

2 екипа ще се редуват през седмица в ефира на сутрешния блок

Как сте свикнали обичайно да се събуждате? С прозявка, с разтъркване на очите, с чаша горещо кафе? От 30 септември програма "Христо Ботев" на Българското национално радио ще предлага на слушателите си едно наистина различно събуждане. Два екипа – жена и мъж, ще се редуват през седмица в ефира на сутрешния блок "Нашият ден".

От 6 до 10 часа сутринта всеки делничен ден аудиторията на предаването ще бъде заедно с двойките Мария Костова - Теодор Иванов и Мария Христова - Александър Райчев. Култура, икономика, политика, новини от трудовата борса, гласове от Златния фонд на радиото, радиосериали, анализ на най-важните събития, дискусии и много музика ще направят деня интересен още от самото му начало.   

От 10 до 11 часа от понеделник до четвъртък сутрешният блок на програма "Христо Ботев" ще продължава с новия проект "Нашият ден практично" - предаване за проблемите в бита и техните решения, разглеждани както сериозно и експертно, така и забавно. Водещите Светла Милчева и Любомира Константинова ще разчитат и на слушателите, които ще могат да споделят своите проблеми – от отношенията с фирмите монополисти до тези в семейството.

В петък по същото време (от 10 до 11 часа) ще звучи добре познатата марка "Законът и Темида". Предаването с водещ Анелия Торошанова само за една годината успя да спечели завиден слушателски интерес с правните казуси и съвети, които предлага.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА