Last news in Fakti

24 Април, 2023 09:11 3 883 5

Бен Афлек издаде "тайната диета" на съпругата си Дженифър Лопес

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • диета

"Истината е, че Дженифър яде каквото си поиска. Всичко: пица, бисквити, сладолед", разкри актьорът

Бен Афлек издаде "тайната диета" на съпругата си Дженифър Лопес - 1
Снимкa: БГНЕС

Бен Афлек сподели в предаването "Шоуто на Дрю Баримор" "тайната диета" на съпругата си Дженифър Лопес - или по-скоро пълната липса на такава, пише dariknews.bg.

След като Дрю го попита каква система на хранене следва Дженифър, за да поддържа удивителната си форма на 53 години, Бен каза, че е принуден да разкрие нещо, което може да разстрои актрисата.

"Истината е, че Дженифър яде каквото си поиска. Всичко: пица, бисквити, сладолед", разкри тайната на съпругата си актьорът. Той уточни, че Лопес редовно тренира, но отбеляза, че не всички хора просто тренират: "Аз също тренирам, но не изглеждам магически на двадесет +. Нямам перфектна кожа и всичко останало. Разбира се, не омаловажавам нейните достойнства. Дисциплината и работата върху себе си изминават дълъг път. Но в нея има и нещо свръхчовешко. Тя е най-очарователната жена на света - просто изглежда умопомрачително".

Актьорът говори и за една черта, която според него Дженифър би искала да промени у него - и това е неспособността му да се изразява лаконично. "Мисля, че тя би искала да говоря по-кратко. Не знам дали сте забелязали или не, но аз говоря едно и също нещо в кръг, няма как да ме спрете. Тя обаче никога не ми е казвала това на глас", споделя Бен.

Припомняме, че Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха миналото лято. Звездите се запознават още през 2001 г., когато Дженифър е омъжена за танцьора Крис Джъд. След развода Лопес и Афлек имаха афера, дори се сгодиха, но така и не се ожениха. Почти 20 години по-късно, през есента на 2021 г., бившите влюбени решиха да възобновят връзката си. През пролетта на 2022 г. Дженифър и Бен се женят тайно в Лас Вегас, а след това вдигат пищна сватба в Калифорния.

Наскоро двойката беше забелязана на обяд в хотел "Бевърли Хилс" в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    10 0 Отговор
    Даа.... затова французите , като я видят отзад , и казват - машалла !!!
  • 2 Настопроценти

    4 3 Отговор
    Дженифър Лопез няма диета. И не й трябва.
  • 3 Христо Божилов

    2 1 Отговор
    Аз ако имах Джей Ло за жена щеше да кара на натурални флуиди по 5 пъти на ден
  • 4 Дрън - дрън

    7 1 Отговор
    глупости. Тя е предразположена към пълнеене (има огромен диференциал) и със сигурност много внимава какво яде. Бенчо е заблуден, но скоро ще се усети - тя е самовлюбена, развратна, нагла комплексарка.
  • 5 ами,

    3 0 Отговор
    Не смее да каже друго.Тя го ожени за себе си,тя командва парада и го държи на каишка.Отмъщава му затова,че я заряза на младини преди сватбата им.БенЧо ще търпи докато може,после ще се напие за пореден път.А Лопес колкото и да и се иска да е омъжена за него ще и писне и ще го изрита.Не и е за първи път.