Last news in Fakti

4 Май, 2023 07:00 6 796 1

Дневен хороскоп за 04.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден очаква Раците

Дневен хороскоп за 04.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е от лесните дни, но това може само да ви амбицира да правите нещата още по-упорито. Не забравяйте, обаче, че за да развържете един възел трябва да отпуснете, а не да стягате допълнително.

Телец

Днес ще сте във вихъра си, едва ли някои би съумял да ви противоречи за каквото и да било. Бихте могли да свършите много неща, при това с вдъхновение, само да не се отдадете на пролетната умора.

Близнаци

Повечето ви ангажименти ще са свързани с лични неща. Добре е днес да се опитате да приключите с досадните задължения около къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, защото това ще повлияе на качеството на онова, което вършите.

Рак

Забързан ден ви очаква или поне ще се наложи да проведете множество разговори. Не давайте обещания наляво и надясно, защото няма да смогнете да ги изпълните всичките, независимо от оптимистичното ви настроение.

Лъв

Ще имате възможност да се погрижите за парите си. Много в вероятно да получите някаква информация за допълнителни доходи. Отпуснете малко кесията си и направете нещо интересно.

Дева

Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите, само ще ви е нужна малко повече концентрация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да доведе до някои недоразумения, опитайте да бъдете по-реални.

Везни

Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, но го приемете философски. Не помрачавайте настроението си, заради случайно дочути приказки, доверете се на собствената си преценка.

Скорпион

Ще ви бъде лесно да докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Стрелец

Денят се оформя като доста зает и ангажиран, но пък резултатите приятно ще ви изненадат. Вечерта ще изпитате удовлетворението и умората от добре свършената работа, дори може да ви остане време да се позабавлявате според желанията си.

Козирог

Вече седмицата преполови, а вие все още не можете да се настроите за работа. Разбира се, винаги можете да организирате някой да свърши това, което не сте успели, но тогава къде остава професионализма ви?

Водолей

Нововъведенията едва ли ще ви вдъхновят, може дори да ви подразнят. Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на слухове и дребнаво злословене.

Риби

Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с началници, няма да е във ваша полза.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Благодаря Ви Успешен Позитивен Късметлииски Ден На Всички