Last news in Fakti

9 Май, 2023 12:41 1 175 2

Мария от “Мери Бойс Бенд” с първи солов албум

  • мария мутавчиева-
  • мери бойс бенд-
  • солов албум-
  • продължавай да мечтаеш

Промоцията на "Продължавай да мечтаеш" ще се състои на 13 май

"Продължавай да мечтаеш" е името на дългоочаквания първи солов албум на Мария Мутафчиева. Промоцията е само след няколко дни - тази събота, 13 май. На сцената до Мери ще бъдат и момчетата от "Мери Бойс Бенд".

"Този албум се появяваше във времето, започнах да записвам песните преди 11 години. "Приказка за нас" беше първата. Сутринта ми хрумна съвсем нова версия", сподели Мария Мутафчиева в студиото на "България сутрин".

Тя отбеляза, че другите песни, които влизат в албума, са малко по-различни стилистично от това, което хората са свикнали да чуват от "Мери Бойс Бенд". А в основата на албума са няколко дуета, които Мария Мутафчиева е направила през годините.

Входът на събитието около промоцията на албума ще бъде безплатен за деца.

"Много искаме да приобщим децата към изкуството и музиката. Към всичко, което ги развива и ги прави личности. Неслучайно нарекох албума "Продължавай да мечтаеш" - много е важно човек да запази детското в себе си, но и да продължава да се развива. Важно е децата да бъдат в концертните зали, музиката ги пренася в много красиво пространство. Това развива душевност и хармония в човека", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Мария Мутафчиева признава, че същността на човека е нещото, което най-силно я вдъхновява.

"Ако няма хора около мен, на които да се възхищавам и ако не видя човек, който да ми показва, че има развитие, аз няма да мога да творя. Много непознати улици извървях, защото не произхождам от семейство на професионални музиканти. Винаги съм вървяла по пътя си. Преди 30 години на сцената ме качи великолепната Ваня Костова", подчерта изпълнителката.

Мария Мутафчиева добави, че дъщеря ѝ е много директна и критична към творчеството ѝ, но тя се вслушва в нейните думи. "Тя притежава дарба, усещам вълшебство, когато изпълнява песни и свири на китара", сподели още певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    8 1 Отговор
    С 20-тина годинки е позакъсняла.
  • 2 Много

    1 0 Отговор
    ми е противна, не знам защо.