Last news in Fakti

11 Май, 2023 16:15 30 581 4

Дъжд от пари очаква тези 3 зодии през лятото

  • зодии-
  • астрологичеко-
  • пари-
  • лято-
  • финансова стабилност

Харчете разумно

Дъжд от пари очаква тези 3 зодии през лятото - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите направиха хороскоп за летните месеци и по-точно какво се очаква да е финансовото състояние на зодиите по време на тях.

Звездите, според експертите, са категорични, че представителите на три знака ще могат да се радват на значителни финансови постъпления, пълни портфейли и банкови сметки, пише jenata.blitz.bg.

Разбира се, астролозите размахват пръст и казват, че тези хора трябва все пак да са внимателни и да не изпразват всичките си спестявания, а да харчат разумно.

Близнаци

Представителите на този знак ще имат шанса да започнат собствен бизнес. Може да не е нещо глобално, но пък ще е някакъв интересен и обещаващ стартъп, който ще започне да генерира приходи буквално от първия месец.

Стрелец

За Стрелците звездите са отредили увеличение на заплатата. Може да имат добър бонус или да ви одобрят за повишение. По-големи финанси редовно ще започнат да постъпват в сметките ви от юни и това ще ви помогне значително да подобрите живота си и да си купите това, за което дори не сте си позволявали да мислите преди.

Риби

Рибите ги очакват наистина приятни финансови промени в края на пролетта и началото на лятото. Представителите на този знак ще искат да сменят работата си, а на новото място ще получават значително повече, отколкото са печелили преди. Това ще бъде път към откриването на нови възможности.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво бе

    0 0 Отговор
    марче откак стана и астроложка и ще се упаричим

    Коментиран от #3

  • 2 Факт

    0 0 Отговор
    пак ли ти бе мацка, тази статия ми харесва,от утре няма да излизам с чадър ами със сак или по голяма чанта зависи от обема на валежа.
  • 3 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "браво бе":

    еми то тука не сте ли забелязали че астроложките ,пърдон синоптичките са женени за милионери или тем подобни да не доразвивам темата на там.
  • 4 Факт

    0 0 Отговор
    малко да поначукам тука точки или там каквото им викате че гледам няма много желаещи да развият темата.
    Аз защото бях малко груб за други статии та да се извиня демек с това.