4 Октомври, 2013 12:29 2 984 1

Саня резна Георги Арсов от X фактор

  • саня-
  • георги арсов-
  • x фактор

Арсов се надява, че най-доброто тепърва предстои

Журито и менторка в X фактор Станислава Армутлиева - Саня прецака своя ученик Георги Арсов. Тя гласува за неговото отпадане въпреки, че 19-годишния талант беше в нейния отбор и така подкрепи Теодора от отбора на Заки.

Против Георги гласува Заки и Любо, а водещите не дадоха въобще думата на Мария Илиева. Интересен момент в регламента беше, че журито реши кой да отпадне, а не зрителите. В кулоарите на шоуто се видя, че по време на рекламите на финала между Теодора и Георги в гримьорната при журито притича продуцента Магардич Халваджиян. "Босът отива при журито да нареди кой остава и кой отпада", коментираха зрители в залата.

Менторът Саня подканваше зрителите да гласуват за Георги, тъй като той е изключително талантлив и позитивен. Това предаване има нужда от неговата позитивна енергия, дайте шанс на Георги", обърна се към публиката Саня Армутлиева. Това е лицемерие след като самата тя не гласува за него, възмущава се публиката. След като изпълни изключително емоционално парчето "I`ll be there for you" на Бон Джоуви, Георги се разплака, а Мария Игнатова го успокои на сцената с думите, че и на нея й иде да пусне сълзи. Той е първият напуснал от 16-те финалисти.

“Най- доброто тепърва предстои”, каза Георги Арсов. Той сподели, че е изживял много голяма емоция по време на престоя си в музикалното предаване. „В един момент излизаш на сцената и трябва да си много енергичен, а след това си на елиминации”, каза той  и добави, че и преди двете изпълнения е имал сценична треска. „Не съм излизал на такава голяма сцена досега”, сподели още Георги. Любимите му изпълнители са Бон Джоуви и Роби Уилямс. „Вече имам доста фенки, много хора ми пишат и във Фейсбук”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боян Илиев

    0 0 Отговор
    Научете поне коя точно песен е изпълнило момчето ! Беше "Always" !