Last news in Fakti

19 Януари, 2023 14:55 3 041 7

Противоречив талант от "X фактор" учи право, за да осъди шоуто

  • талант-
  • певица-
  • x factor-
  • x фактор-
  • съд-
  • дело-
  • саймън кауъл

Кейти Уейсъл планира да завърши право, за да осъди компанията на Саймън Кауъл

Противоречив талант от "X фактор" учи право, за да осъди шоуто  - 1
Снимка: Shutterstock

Бивша участничка в британското издание на „Х Фактор“ записва да учи право, за да може лично да съди продуцентската компания на шоуто за нанесени психически щети и пълна незаинтересованост към стабилното състояние на участниците.

Кейти Уейсъл, която участвала в предаването през 2010 г., е твърдо решена да натрие носовете на хората, които я правят известна, но и които, по нейните думи, ѝ съсипват живота. Момичето стига до четвъртфиналите на шоуто, но с незрялото си и дори нагло поведение към края на шоуто тя си навлича омразата на феновете.

Стига се дотам, че получава заплахи за живота и за атаки с киселина. Това я плаши до смърт и получава посттравматичен стресов синдром.

Кейти е убедена, че продуцентите на шоуто са били длъжни да ѝ осигурят психиатрична помощ, тъй като те са виновни за заплахите срещу нея и тежките ѝ емоционални преживявания, но те не са на същото мнение и не ѝ оказват съдействие.

Уейсъл, която завършва на седмо място, заяви пред Sunday Times, че за участието си в предаванията на живо шоуто ѝ е платило символична сума от 1 паунд или около 1,54 долара през 2010 г., тъй като участниците не са класифицирани като служители.

Към обвиненията добавя и това, че по време на шоуто не ѝ позволявали да излиза от къщата, където били настанени участниците. От стрес не можела да яде и да спи, но продуцентите и от това не се трогнали, пише „България днес”.

Всичко това я вбесява дотолкова, че Кейти записва за следдипломна квалификация право в Лондон с идеята да стане адвокат и да може сама да съди продуцентите. Тя чака да завърши след няколко месеца, за да заведе делото.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уфсъ,

    15 1 Отговор
    Ше му осъдиш... дедовия. Не знам какъв юрист ще стане от тази, но съчувствам на баламите, които ще ѝ се вържат да защитава интересите им. Преди да плещи глупости, да прочете внимателно договорът от няколкостотин страници, който е подписала за да участва в програмата, която я прави известна.
  • 2 Знайко

    6 1 Отговор
    Най-лесно е да обвиниш някой друг за своите грешки. А ако това може да те направи много неприлично богат още по-добре.
  • 3 АБВ

    5 0 Отговор
    По добре да си купи вибратор
  • 4 Ха-ха-ха...

    6 0 Отговор
    Рядко .ъпо парче! От видеото се вижда, че е емоционално нестабилна. Като добавим и провинциалните комплекси, които показва, трябва да е благодарна, че не я изпратиха "по жово - по здраво" след първото изпълнение, защото не е за работа на сцена.
  • 5 Студопор

    3 0 Отговор
    На англичаните това им е играта - искат да им се дава, просто защото. Като им врътнат крачето, рязко получават пост травматичен стрес, депресия, тревожност и се изкарват аутисти. Като пак не ми е номера тр съдят за тормоз.
  • 6 Лост

    3 0 Отговор
    Кен лииий...!
  • 7 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    Стремеж да припомни за себе си , ако истински е желаела да ги съди, да е наела адвокат.Умирам от смях как току що завършил юрист се изправя срещу адвокатите на шоуто.