15 Май, 2023 12:58 2 304 3

Black Eyed Peas идват в Бургас през юли, "Молец" им подгряват

  • бургас-
  • black eyed peas-
  • хедлайнери-
  • хедлайнър-
  • фестивал-
  • молец

Американската група ще бъде първият хедлайнер на най-новия фестивал Burgas BREEZE Fest

Burgas BREEZE Fest е новото име в българския фестивален живот със силна заявка да се превърне в един от най-големите годишни морски фестивали у нас. Още със своето първо издание Burgas BREEZE Fest успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес и да превърне 22 юли в най-очакваната дата това лято.

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече са в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседни държави.

Някои от най-популярните лица на българската музикална сцена също ще вземат участие в едно от най-мащабните музикални събития това лято.

Засега организаторите издават само името на група „Молец“, която ще излезе на сцената на фестивала непосредствено преди хедлайнерите Black Eyed Peas. За най-запалените почитатели на групата ще има и още много специални изненади, но всичко ще стане ясно във вечерта на 22 юли в Бургас.

Публиката ще има шанса да чуе както най-новите парчета на Black Eyed Peas, така и култовите им хитове, оглавяващи световните музикални класации, като: Pump It, Where Is the Love? и I Gotta Feeling. Предстоящият концерт обещава да събере стотици български и международни фенове и да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.

Събитието на 22 юли 2023 г. се организира от емблематичните столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът работи в партньорство с утвърдени международни промоутъри, между които световно доказалият се български музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите влиза и основателят на Spirit of Burgas Иван Вълков.

BPM Events вече е член на сдружението на промоутърите в България – „Сцена Музика“, а концертът на Black Eyed Peas е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандра

    2 0 Отговор
    ,,Молец,, им подгрява??? Смисъл някаква руска група ли е това ,,Молец,, не съм ги чувала
  • 2 Гларус

    1 5 Отговор
    Молец ще ми бъдат по- интересни от американците.
  • 3 Тошко

    1 1 Отговор
    Какви са тия молци, щурци и скакалци? Това са насекоми, от които се прави брашно по най-новите европейските стандарти.
    Подобия на групи, които никой и никъде не е чувал за съществуването им. Няма ли нормална група, която да ги "подгрява"?