Last news in Fakti

16 Май, 2023 13:19 5 840 7

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова в ефир (СНИМКИ)

  • драго симеонов-
  • софия маринкова-
  • предложение за брак-
  • в ефир-
  • любов

Радиоводещият ще падне на колене пред актрисата тази неделя в "Търси се"

Радиоводещият Драгомир Симеонов предлага брак на любимата си - актрисата София Маринкова, в ефира на bTV тази неделя. Самата София също ще реагира изключително бурно на отправеното предложение със своето категорично "Да"! Тя ще признае, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност. Двамата ще разкажат за голямата си любов в предаването "Търси се…" и ще признаят, че са заедно повече от седем години и се разбират прекрасно.

Влюбените споделят, че са в идеални отношения с бившите си половинки и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца - порасналия син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас.

"Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка", казва синът на Драго.

На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка с усмивка отговаря: "Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме".

"Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел", ще заяви София, а любимият ѝ, в изблик на вълнение и емоция, ще ѝ предложи: "Моля те, омъжи се за мен!". В този толкова вълнуващ момент той ще падне на колене пред София и още веднъж ще изрече тези думи: "Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица"!

За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват техните родители и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова. Като най-труден период София и Драго ще определят пандемията, когато и двамата започват да получават паник атаки. "Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент", за пръв път ще признаят те.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    23 2 Отговор
    Тъпо театро! Лични неща на показ! Ексхибиционизъм, майна... А разводът в ефир ли ще е!?

    Коментиран от #7

  • 2 Откровено..

    17 4 Отговор
    Световната новина е че търсенето на петрол е стремглаво и ватенките удрят джакпота,а туй че плешунгерчето щяло да се жени касае само няколко души от най-близките..
  • 3 Голата истина

    18 2 Отговор
    Егати пошлоста
  • 4 Aлфа Bълкът

    18 4 Отговор
    Този и той голям Казанова излезе. Тази коя му е дето ѝ предлага брак 5-6та? Чак по баба Мира щавеше.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Криско

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Морав отдолу, зелен отгоре, носа дето го пъхаш слузест ли е ?