Last news in Fakti

17 Май, 2023 11:58 1 947 11

Юлиан Вергов припомни за "Тя и той" чрез стара СНИМКА със Стефания Колева

  • юлиан вергов-
  • стефания колева-
  • тя и той-
  • комедия-
  • сериал

В комедията от близкото минало двамата изиграха влюбена двойка

Макар да не са се успокоили страстите около скандала с побоя над колежката му Диана Димитрова, Юлиан Вергов отправи само един коментар и замълча по въпроса занапред. Сега той предпочита да фокусира вниманието на последователите си към доста по-странични неща. Например, стари спомени от командировка със Стефания Колева, пише Шоу Блиц.

Всъщност става въпрос за кадър от архива на комедийния сериал "Тя и Той", в който Вергов и Колева изиграха главните роли на влюбена двойка, навигираща през ежедневните проблеми и опитваща се да достигне до решение и на по-сериозни въпроси в хода на връзката си.

Явно Вергов се връща към тези моменти често, особено покрай главоболията с делото и обвинението за побой.

Междувременно, подобно на Диана Димитрова, която наскоро показа, че черпи често вдъхновение от любимото си море, и Вергов си мечтае за същото. Поне така подсказва от скорошен пост в Инстаграм профила си. Наближаващото лято явно вдъхновява артистите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оки

    6 4 Отговор
    Тъпо сериалче. Не го гледах.
  • 2 Фифи Перото

    6 1 Отговор
    А мен г-н Вергов,тогава просто Юли ме би с лопатка в пясъчника,бяхме във втора група.Имам намерение да подам съдебен иск срещу него,той е сериен насилник над жени!

    Коментиран от #3

  • 3 Ами подай

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фифи Перото":

    Марчето ще се зарадва...Виж каква плетеница от внушения е изплела в това "материалче". Все за Диана си мисли. Ей, не може да се успокои тази "журналистка и все рови, рови, същинска ми си рка...

    Коментиран от #4

  • 4 Тя отдавна е исперкала

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ами подай":

    Ако я видиш на живо ще се изплашиш , смърта

    Коментиран от #5

  • 5 Сигурно

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тя отдавна е исперкала":

    затова е слязла на нивото на махленка...Или пък някой и плаща...НПО-та колкото искаш.

    Коментиран от #6

  • 6 Тука всички

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сигурно":

    Журналисти са закачени към някое нпо на сорос, хората са твърде невежи за да видят , че група хора действат срещу българските интереси

    Коментиран от #7

  • 7 Някои

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тука всички":

    са невежи, други въобще не се интересуват от общия ни български интерес . Мислят единствено за своя. Нищо ново под слънцето. А пък онези, които мислят и споделят ги наричат "луди". Ех, Ботев ! Знаеше ли, че думите са пророчески.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Нпо-тата и някои

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Някои":

    Технологии свързани с изкуствен интелект настроиха нас българите един срещу друг , без да знаем нищо за отсрещния човек.

    Коментиран от #10

  • 9 Подържам здрава психика и

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Някои":

    Ненавиждам изменниците , всичко започва да излиза наяве, българия е световен шампион по сатаниска дейност , това нещо го виждам накрая да приключи с гражданска война и много мъртви. Това вече се случва , през ден погребват по 2ма млади очистени от осиротел младеж. Това е дамо прелюдие към това което ще се случи за вбъдеще, никой няма да търпи.
  • 10 Какви

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Нпо-тата и някои":

    технологии, кави пет лева. Населението възприе демокрацията, като "квото искам - това си правя". Паднаха всякакви задръжки, свързани с добрите нрави... Всички искат да са в крак с новата мода. Вчера в трамвая един 14- годишен беше си поръчал храна в кутийка - и си обядваше все едно е в закусвалнята. А на пода бяха попадали от неговите картофки. Направих му забележка, а една "орлица", която повече приличаше на юница, скочи да го защитва и да "ме сваля от трамвая"...т.е. като не ми харесва да ходя пеша. Сетих се че тези думи, вече сме ги чували официално. Явно са станали норматив.

    Коментиран от #11

  • 11 За мое

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Какви":

    удудване момчето се почувства неудобно и слезе на първата спирка, но аз си получих дозата и препоръката да си "пия хапчетата"...Сякаш всичко опира до едни хапчета...