17 Май, 2023 15:46 1 280 2

Приключиха снимките на фаталния филм "Rust"

  • алек болдуин-
  • rust-
  • фатален инцидента

Алек Болдуин обяви в профила си в Инстаграм, че са приключили работата си по уестърна

Приключиха снимките на фаталния филм "Rust" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Алек Болдуин обяви в профила си в Инстаграм, че са приключили работата си по уестърна "Ръжда" ("Rust"), на чиято снимачна площадка през октомври 2021 г. беше застреляна операторката Халина Хъчинс, съобщи електронното издание на сп. "Варайъти".

След фаталния инцидент работата по продукцията беше възобновена миналия месец, припомня БТА.

"Господи, приятно е да махна тази брада", написа актьорът в Инстаграм, като публикува и своя снимка обръснат.

Болдуин е продуцент и е съавтор на историята на "Ръжда" заедно с режисьора Джоел Соуза. В профила си в Инстаграм той качи и снимка в прегръдка с младия си колега Патрик Скот Макдермот, който пък написа: "Последният ден на Алек. Ще ми липсваш".

След разследване на тежкия инцидент на снимачната площадка, в края на януари т. г. прокуратурата на Ню Мексико обвини Алек Болдуин в непредумишлено убийство заради произведения от него изстрел на снимачната площадка на уестърна "Ръжда".

Един месец по-късно той пледира невинен, а през април прокурорите оттеглиха всички обвинения срещу актьора.

Останаха обаче обвиненията, предявени на отговорничката за оръжията на снимачната площадка на "Ръжда" - Хана Гутиерес Рийд. Тя трябва да се яви на предварително изслушване в съд в Ню Мексико на 9 август.

През есента на 2022 г. Алек Болдуин постигна споразумение със семейството на загиналата операторка. Според него съпругът ѝ Матю Хъчинс се присъединява към екипа на филма като изпълнителен продуцент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 1 Отговор
    Братишките са напът да приключат с укропам. А праправнукът на Боудуин трябва да иде в кулата на топло.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.