Last news in Fakti

1 Юни, 2023 10:58 5 096 5

Борис Солтарийски разкри подробности за стар гаф на Слави Трифонов (ВИДЕО)

  • борис солтарийски-
  • слави трифонов-
  • ферари-
  • шоуто на слави-
  • кола

Певецът припомни за Ферарито, което така и не запали по време на "Шоуто на Слави"

Солистът на „Ку-ку Бенд" Борис Солтарийски разкри една дълго пазена тайна за своя работодател Слави Трифонов, която определено ще ви изуми.

Моментът, в който Слави подари "Ферари" на Метин Енимехмедов в един от форматите си и то не запали, определено остава в историята на българския шоубизнес. Е, сега Борис Солтарийски разкри цялата истина за този скандален случай, който досега висеше във въздуха и някои зрители все още се чудят какво се е случило с лъскавото возило.

„На Метин Енимехмедов, който спечели Ферари, което не запали. Формата се казваше „Тайцувай с мен“. Колата не запали не заради затварянето на вратата, а имаше мобилайзер. На репетициите хората натискат мобилайзера и автомобила пали, няма проблем.

Обаче след това няма човек до Слави, а те са забравили да му кажат и колата не пали. Бяха забравили да натиснат мобилайзера. След това представяме нова песен. Слави знаеш ли как пееше? С яд“, каза Солтарийски в „Брейкаст“ с Киро Брейка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еееееее сега вече

    3 1 Отговор
    Всичко се изясни и настъпва новият златен век за Родината
  • 2 Това с вратата е ясно

    7 0 Отговор
    Какво му е тайнственото

    Коментиран от #4

  • 3 пенко

    0 1 Отговор
    КОЛКО СА СВИРЧОВЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ !?!?!?!? СВИРЧОВИШ И ЯДЕЖ ХРАНАТА НА БГ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ - И СЕ ХВАЛИШ С МОЩНА КОЛА ---КОЙ ПЛАЩА И ЗАЩО ??????????
  • 4 То ясно, ама за тебе

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Това с вратата е ясно":

    и за хората с елементарна грамотност в тази сфера. Бившият продавач на мартеници от къде да го знае. Да не би да е ходил до ЦУМ с кола.
  • 5 Болки

    3 0 Отговор
    Абре не ни занимавайте с чалгарските простотии Боли ма крачола за Славуца