1 Юни, 2023 15:31 3 970 31

Сред нас отдавна живеят извънземни, твърди професор от Станфорд

  • извънземни-
  • мъже в черно-
  • земята-
  • човечество-
  • населяват

Живеем ли вече в света от "Мъжа в черно"?

Сред нас отдавна живеят извънземни, твърди професор от Станфорд - 1
Снимка: Shutterstock

От десетилетия, та дори и векове, човечеството се опитва да отговори на въпроса дали извънземните са реални. Сега професорът от Станфорд Гари Нолан отговаря категорично "да". Не само това, но професор Нолан също така вярва, че те живеят сред нас на Земята и го правят от дълго време. Вестник "Ню Йорк пост" съобщава за коментарите на професор Нолан по време на сесия на конференцията „Salt iConnections“ в Манхатън.

Сред обсъжданите теми е бил и сигналът "Уау!" - невероятно силен взрив на радиовълни през 70-те години на миналия век, за който някои астрономи предполагат, че е дело на извънземни, търсещи признаци на живот на други планети. Оттогава е установено, че сигналът "Уау!" вероятно е естествено явление, предизвикано от две комети. Разбира се, това също е само теория, така че няма как да се знае със сигурност, пише БГНЕС.

Д-р Гари Нолан определено се чувства доста уверен в твърденията си, тъй като когато модераторът го помолил да каже каква е вероятността извънземни да са посетили Земята, Нолан отговорил: "100%". За да подкрепи твърденията си, той посочил факта, че миналата година е създадена Службата за разрешаване на аномалии. Службата за разрешаване на аномалии е отдел към Службата на министъра на отбраната на САЩ и задачата ѝ е да разследва неидентифицирани летящи обекти и други неидентифицирани въздушни явления от въздуха, морето, космоса или земята.

Службата за разрешаване на аномалии във всички области е предшествана от Оперативната група за неидентифицирани въздушни явления в рамките на Службата за военноморско разузнаване, която до голяма степен изпълнява същата функция. Вероятно е обаче тези служби да са създадени по-скоро от съображения за национална сигурност, а не като правителствени ловци на извънземни. И все пак, ако в САЩ бъдат открити извънземни, това вероятно ще е организацията, която първа ще разбере за това.

Гражданите могат също така да докладват за забелязани извънземни на Службата за разрешаване на аномалии, за да може службата да ги разследва. Откакто службата е започнала разследванията си, не е имало потвърдени случаи на извънземни - поне засега. Въпреки това от стотиците разследвания, започнати от Службата за разрешаване на аномалии, само около половината са били разрешени с известна сигурност.

Повечето от разследванията, започнати от Службата за разрешаване на аномалии, обикновено имат доста прозаични решения, като например метеорологични балони. Винаги обаче е възможно отворените в момента и необяснени случаи да имат разрешения, които да сочат към извънземни. Някои от докладваните неидентифицирани аероплани (UAP - unidentified ariel phenomena) демонстрираха необичайни летателни характеристики или възможности за изпълнение, така че ще си струва да ги наблюдаваме.

Отдел, изпълняващ подобна на Службата за разрешаване на аномалии, е публично известен от 2007 г. насам с Програмата за усъвършенствано идентифициране на аерокосмически заплахи, която е действала до 2012 г. Гореспоменатата Работна група за неидентифицирани въздушни явления е публично потвърдена през 2017 г., преди Службата за разрешаване на аномалии във всички области да поеме официално функциите си през 2022 г. През цялата история на тези служби нито един извънземен не е бил официално потвърден.

Разбира се, това, че нито един извънземен не е бил официално потвърден, не означава, че те не са тук или че правителството на САЩ не ги е открило. Вероятно подобни секретни програми са съществували много преди да бъдат разсекретени през 2007 г. Все пак е добре да има известна прозрачност в подобни програми и може би в бъдеще д-р Гари Нолан все пак ще се окаже прав.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    16 4 Отговор
    има нужда от сън

    Коментиран от #29

  • 2 стоян георгиев

    24 3 Отговор
    И истински чистокръвни колу.ни живеят във Вашингтон им централата от където вс кло.уни по света се управляват.
  • 3 винаги

    15 1 Отговор
    Съм гледал Мъже в черно като документални филми.
  • 4 Аз също знам

    22 1 Отговор
    Даже къде живеят....
    В ,,Народното събрание" и даже скъсали с всичко ,,земно" у нас в ....България

    Коментиран от #30

  • 5 Чеги Набара

    13 7 Отговор
    Най-много умствено изостанали извънземни живеят в България и Русия....
  • 6 Знаещ

    18 6 Отговор
    Договорът за сътрудничество с извънземните , е сключен през 1954г.от представители на сивите , и Айзенхауер ! Сивите са представители на империята Орион , която включва малките сиви , големите сиви , рептилите , и господстващите над всички - високи и красиви , синеоки , светлокоси , подобни на нас хора ! Същността на договора е , придобиване на технологии от извънземните , а в замяна им се позволява , да правят генетични експерименти с хората ! От тогава започва технологичният бум на човечеството ! Около седемдесетте , истинските цели на извънземните са осъзнати , и започват въоръжени конфликти между тях , и човечеството !
  • 7 Някой почне ли да намесва

    10 13 Отговор
    Извънземни , значи е хванал влака
  • 8 Тоя па

    17 3 Отговор
    Ти ако си мислиш , че си с уникален маймунски произход , това си е твоята семейна история ! И си изпуснал всички влакове !
  • 9 Верно е

    7 2 Отговор
    И моите комшии са извънземни.
  • 10 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    16 1 Отговор
    Вестник "Ню Йорк пост" трябва да го преименуват "Ню Йорк глупост". Няма никакъв смисъл, да се правят специални изследвания за откриване на извънземни. Ако са дошли от други звездни системи, значи са толкова напред от нас в развитието си (преодоляли скоростта на светлината) , че въобще не можем да ги открием и обсъждаме. Просто сме смешни! И те, разбира се, ще бъдат друг вид същества.
  • 11 Пришълецът

    12 2 Отговор
    Никой нормален извънземен няма да дойде да живее тук, само разни отрепки.
  • 12 Соваж бейби

    6 2 Отговор
    Има и още как даже едно време Гагарин каза че не сме сами ,после колко новини и доказателства и не само.Един от любимите ми сезони е Paranormal Videos на Brian J. Cano идея и реализация например там хора пращат видеа и специалисти си дават мнението ако наистина си струва се излъчва може и някой от България да прати видео без огранипения държавата.Благодарение на интернет и смартфоните хората засичаме много неща които едно време се криеха от военните или ако споделиш те взимат за луд ,някой пък са съчинявали легенди и приказки.Другият все още неизяснен въпрос е фантомите и те ли са извънзвмни или наистина заклещени души на починали хора.Друг документален сега се върти Les secrets du Skinwalker Ranch там направо само за извънземен терор се говори и са събрани елит от специлиасти и технология .....

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Знаещ

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Потърсете историите , на Томас Кастело , и Филип Шнайдер ! Потърсете историите на Боб Лазар ! Потърсете историята , за експедицията на адмирал Бърд , в Антарктида ! Ще придобиете по голяма яснота.

    Коментиран от #17, #18, #21, #25

  • 15 Алф

    8 2 Отговор
    Вчера срещнах извънземен в кварталния магазин.Поиска ми цигара и огънче,като ми обясни,че от всички прибори за пушене си носи само устата.
  • 16 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    град Земен, не знам дали знаеш има такъв град в Бя. Та, пътува си Иван от този град някъде из Бя с атобуса. Звъни му телефона- вдига. ; Извънземен съм бе, не разбра ли, не ме търси, още от вчера съм извънземен- нарежда Иван на някой в слушалката на висок глас. Автобусът занемява, даже спира..И аз съм извънварна, ма декиш не хваща.
    Как си иначе, тука ще ни побъркат наште льохмани. Не свърши тази баница ей

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Иван от Троян

    5 6 Отговор
    МОля органите да се самосезират и едно хора с бели престилки да сложат на този /тези който смятат че има извънземни и други форми , което НЯМА НЯМА НЯМА и НЯМА И ДА ИМА НИКОГА. да и сложат на такива усмирителни жилетки .Луди на всяъде
  • 23 БАЙ ДАНЬО

    1 0 Отговор
    Аз пък не разбрах за какво иде реч, иначе хубаво заглавие.
    Как да разпознаем извънземния, щом са около нас, по простотията им ли, или има груг начин

    Коментиран от #24, #31

  • 24 Иван от Троян

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "БАЙ ДАНЬО":

    Първите 240 в софия за другите не знам
  • 25 девил

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Знаещ":

    Чел съм за кухата земя мисля че има 4 входа посрещаците са великани ,трябва да се разучи за племената и срещите им в миналото и входовете през пещарата и вървенето със дни ,добре скритата тайна е пред очите ни

    Коментиран от #26

  • 26 Така

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "девил":

    Е ! Входът на Антарктида е толкова голям , че мястото е забранено за полети , а ако търсите с Гугъл Земя , няма да видите нищо . А старите богове , наистина приличат на великани ! Податки ще намерите , от гръцката митология , през Библията , та до основаването на Китай ! Но , най достоверно са описани в шумерските глинени плочки ! Та , вътре в Антарктида , се намират тези , които някога са били богове !
  • 27 Само

    7 2 Отговор
    глупак може да мисли, че сме единствени във Вселената. ТЕ отдавна са тук и, ако искаха щяха да ни ликвидират. Явно имат друга идея. Не ме е страх от тях, а от хората. Извратихме се. Трябва пълен рестарт.

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Дългия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "някой":

    Не бе, някой трябва да смени дилара.
  • 30 предлагам

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Аз също знам":

    Да ги приЗЕМим.;)
  • 31 под клепача

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "БАЙ ДАНЬО":

    Имаше един американски филм "Пашкул"(Cocoon), там се показваше каква е разликата със замляните. ;)