Необходими продукти:
- 800 г картофи
- 1 тиквичка
- 1 яйце
- 1/2 ч.л. черен пипер
- 1/2 връзка копър
- 1/2 връзка магданоз
- сол
- галета
Начин на приготвяне:
Първа стъпка от тази вкусна рецепта е да измиете, сварите, обелите и намачкате картофите и тиквичките. След това яйцето се разбива, а магданозът и копърът се нарязват на ситно. Към зеленчуковата смес се добавят разбитото яйце, черният пипер, солта и подправките.
Оформяте кюфтета от сместа, които се овалват в галета. Редят се върху хартия за печене и се пекат на 200 градуса за по 7-8 минути от всяка страна. Сервират се с чеснов млечен сос, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Е това
10:08 02.06.2023
2 Благодаря!
10:15 02.06.2023
3 Механик
Коментиран от #7
10:19 02.06.2023
4 Добруджанец
Коментиран от #6
12:42 02.06.2023
5 лппл5
13:05 02.06.2023
6 лппл5
До коментар #4 от "Добруджанец":
Мисля, че няма нужда да се вари тиквичката. Хората и сурова я ядат в салати. Може би трябва да се рендоса и отцеди, преди да се добави към намачканите картофи.13:07 02.06.2023
7 липсва
До коментар #3 от "Механик":
кайма от руzzoфили13:49 02.06.2023
8 Яяяяя
Коментиран от #9
14:44 02.06.2023
9 Този коментар е премахнат от модератор.