Last news in Fakti

2 Юни, 2023 10:32 3 857 13

Благо Джизъса жегна Сашо Кадиев в ефир

  • благой георгиев-
  • джизъса-
  • сашо кадиев-
  • актьор-
  • водещ

Водещият настръхна заради актьорските амбиции на победителя в "Сървайвър"

Бившият футболист и победител в риалити шоуто „Сървайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като грабна победата, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи във филми и сериали, нищо не може да се сравни с новите проекти на Джизъса.

На 10 юни Благо и още куп български звезди ще направят благотворителен мач-концерт в Арена София. Сред участниците са такива любимци на публиката като Николаос Цитиридис, Иван и Андрей, Валери Божинов, Асен Блатечки, Филип Буков, Йордан Йовчев и др. Водещи пък ще са звездите на Нова и на bTV Ники Кънчев и Натали Трифонова.

По-интересното е обаче, че Джизъса става част и от театрална постановка „Спанак с картофи“, в която участват още Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, пише vihrogon.bg.

Пиесата, в която действащите лица са футболен съдия и двамата му помощници, вече е поставяна на сцена с голям успех от сатиричния театър със звездното трио Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Сега обаче големият магнит за зрителите май ще е точно Благой Георгиев, който ще играе себе си.

„Всички футболисти сме актьори на терена, симулираме, к’во ли не правим“, така коментира изненадващия си завой към сцената Джизъса в интервю за „Преди обед“ по bTV. И ако за някои това превъплъщение на Георгиев е просто смешно, далеч по-остра беше реакцията на водещия на предаването Сашо Кадиев.

Актьорът започна програмата видимо бесен, че постановката, която ще обикаля страната още от това лято, на практика слага знак за равенство между един футболист и истинските актьори. Все пак актьорите пет години са лели пот, сълзи, а понякога и кръв по учебните сцени на НАТФИЗ.

„Благой Георгиев трябва да е на по-безопасно разстояние от мен, защото разбрах, че ще ми става конкуренция в театъра.

Защо, защо бе хора всички искате да ходите в театъра?! В театъра няма бъдеще, там е без пари, там е за изкуството…“, коментира видимо ядосан Сашо Кадиев в началото на предаването.

В края обаче той беше поомекнал и заяви, че Благой е „много сладък“ и в крайна сметка му стиска палци за театралната авантюра. Той все пак намекна по адрес на Джизъса, че там не е по-лесно да се оцелее, отколкото в „Сървайвър“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЯКОЙ

    9 0 Отговор
    всичко е сценарии и връзки за пари........
  • 2 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    На тази снимка младоженеца направо плаши ,прилича на някой новобранец брат в манастир начлото.Следва дълга брада ала Карабас Барабас или
    Мъхестата брада по която няма да расте боровинки както приказната повест на Ено Рауд ами в ъ ш к и и следи от храна може и никотин ако е пушач.

    Коментиран от #4

  • 3 Гневен

    17 0 Отговор
    Той мамин Сашко нали е ГолЕм артист
  • 4 Идън

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Защо младоженец? Снимката е от Сървайвър- Джизъсът на тази снимка е в най- естествения си вид.Дори татуировките го доближават до вида на някой туземец от екзотично племе.Само да замени шортите със сламена поличка и потника с някакъв кожляк и няколко пера в косите с опаднала боя...

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Нали пак си беше пуснал оферта че си търси жена ,много обича сватбени тържества .Аааа гениална си Идън екзотично същество ме подсети за Bigfoot или Sasquatch има общи неща ,това чудо съшествува не е само митология даже в Русия са го засичали и записали на видео в епизодите на Brian J. Cano .На всичко отгоре и татуиран не знам какво му харесват жените ,честно ??
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ами

    6 7 Отговор
    Саше, Жизъса може да е всякакъв, но за разлика от теб сам е постигнал всичко в живота си. ...И има много повече артистичен талант и сценично присъствие от теб.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Анние

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ами":

    И какво по точно е постигнал?
  • 9 Идън

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ами":

    Джизъса с Оскар и чалгар с Грами- Итс онли дрийм.
  • 10 Хайл 14/88

    4 0 Отговор
    Не разбрах какво е това животно "мач-концерт" ще ритат топка и ще пеят или ритат и свирят.уточнете се🤣
  • 11 СМЕХОРИИ

    0 0 Отговор
    Аааа, битката на титаните
  • 12 Никой

    0 0 Отговор
    Що да няма в театъра и футболисти. То в България и хлебарка може да води телевизионно предаване. Забравяте, Ерик Кантона , Зинедин Зидан , Вини Джоунс и др. участвали в много филмови продукции. Е джизъса е на светлинни години назад от тези футболни майстори,но тук все пак е страната на неограничените абсурди.
  • 13 Анонимен

    0 0 Отговор
    Добро момче е Сървайвар. Сашо много лигав.