Last news in Fakti

3 Юни, 2023 10:27 2 988 6

Дуейн Джонсън се завръща в „Бързи и яростни“ (ВИДЕО)

  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • бързи и яростни-
  • завръщане

Звездата от "Черният Адам" се появи за първи път като Хобс в "Бързи и яростни 5" от 2011 г. и след това участва в пет филма от франчайза

Дуейн Джонсън се завръща в „Бързи и яростни“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дуейн Джонсън съобщи, че "на сто процента потвърждава", че героят му Люк Хобс се завръща, и благодари на публиката за подкрепата и вълнението около изненадващото му участие в "Бързи и яростни 10", който излезе по кината през май.

Актьорът, известен още като "Скалата", също така подшушна, че предстои още нещо между Хобс и героя на Джейсън Момоа - Данте.

"Ако сте си мислили, че "Скалата" срещу "Stone Cold" Стив Остин начело на три WrestleManias беше разтърсващо, ами почакайте да видите сблъсъка между Данте и Хобс", каза той, връщайки се към дните си като професионален кечист.

Макар Джонсън да не беше категоричен за следващата част, The Wrap съобщава, че в Universal Pictures се работи по неозаглавен филм за Хобс, който ще бъде "мост" между "Бързи и яростни 10" и "Бързи и яростни 10 част 2", вместо Джонсън да се завърне във филм за продължението на "Хобс и Шоу", пише БГНЕС.

Звездата от "Черният Адам" се появи за първи път като Хобс в "Бързи и яростни 5" от 2011 г. и след това участва в пет филма от франчайза.

През 2021 г. Джонсън заяви пред Си Ен Ен, че "няма да се върне във франчайза", след като за последно се появи в спиноф филма "Хобс и Шоу" от 2019 г., и въпреки публичната молба на звездата от главната роля в "Бързи и яростни" Вин Дизел, който го помоли да се върне.

По отношение на Дизел Джонсън засегна настоящия статус на отношенията си със звездата от "Pitch Black" като заяви, че въпреки различията им в миналото "от години сме като братя" и че се водят от идеята за "решителност", докато гледат към бъдещето на "по-големите планове са по-големите строежи".

Имайки предвид всичко това, той каза, че "наистина не е трудно да се вземе решение: Това е "да".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    8 0 Отговор
    Бързи и яростни 10 е тотална тъпотия

    Коментиран от #3

  • 2 Коментатор

    5 0 Отговор
    Гледа ли я някой още, тая отвратителна сапунка?!
    Холивудските филми последваха "развитието" на тамошните политици - лъжи, некадърност и непукизъм (за крайният резултат), с елементи на фашизъм!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Че това не става за гледане !!!
  • 5 Оффф

    3 0 Отговор
    Тъпня с еднообразен сюжет . Филмчета с повърхностен замисъл за пъпчиви тийнейджъри. Гонки с футуристични коли , добрият герой срещу лошият и ... те така . Абе за повърхностни хорица . Чалга с коли .
  • 6 ИВАН

    0 0 Отговор
    Видя ли някой филм с тоя красавец, хич не се и напъвам да го гледам - вече съм сигурен, че не става за гледане, както и повечето тъпни от последните години, на последните времена