Last news in Fakti

9 Юни, 2023 15:15 1 420 3

Синът на Боб Марли с обвинение в сексуален тормоз

  • боб марли-
  • син-
  • роан марли-
  • сексуален тормоз-
  • съд

Той е обвинен от бивша своя служителка

Синът на Боб Марли с обвинение в сексуален тормоз - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от синовете на Боб Марли - Роан, бе изправен пред федерален съд от бивша негова служителка.

Причината е, че тя твърди, че Марли я е "принудил" да работи във "враждебна" работна среда, както и изисквал от нея да не спи с други мъже, пише "RadarOnline". Според съдебни документи, получени за изданието, потърпевшата Клои Вилано съди Роан и за неправомерно уволнение. Вилано е лидер в бизнеса с канабис от 2009-а насам, а с Роан се запознава през 2019-а - допаднали си и започнали да разговарят по бизнес. Тогава по нейни думи, отчетени в документа "не е знаела, че тръгва по лош път, включващ експлоатация и злоупотреба", предаде dir.bg

Въпреки работата си Клои казва, че е била принудена да търпи тормоз заради пола си. Тя обвинява Роан, че се държал оскърбително и унизително към нея в компанията на други хора. По нейни думи неговото отношение накарало и останалите служители да не я уважават. За да замълчи Клои синът на легендата Боб Марли ѝ предложил секс, като условието изрично било "без други мъже, а само с него".

Роан я бил заплашвал, че ако разбере, че се противопоставя на неговите условия и въпреки тях спи с други, то работната среда за нея в компанията щяла да се "обърка". Вилано била отклонила предложението му. В иска срещу Марли се пише още, че след отказът ѝ още на следващия ден Роан е бил прекратил трудовите отношения с нея.

Бизнесът му продължил да процъфтява и без нейно присъствие, а тя поиска 6,5 млн. долара за предполагаемите нанесени щети. По-късно днес представител от фирмата на Марли съобщи, че искът срещу тях е неоснователен и е готов да се бори в съда.

"Убедени сме, че исковете на г-жа Вилано ще бъдат отхвърлени и което е най-важно, ще бъдат отхвърлени по същество поради множеството доказателства, с които разполагаме и които показват желанието ѝ да продължи да работи с нас месеци, след като доброволно подаде писмена оставка като главен изпълнителен директор на нашата компания."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    0 1 Отговор
    ОБВИНЯВАТ ГО СЪС СЕКСУАЛНА ВЪЗБУДА И ЖЕЛАНИЕ ---- ИЛИ МЕ ГРАБВАШ ---ИЛИ ТЕ СЪДЯ !?!?!?
  • 2 Кинг Конг

    1 1 Отговор
    Какъв е тоя вълнясал орангутан на снимката?!

    Коментиран от #3

  • 3 ГЪЗПАЧО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кинг Конг":

    ТОВА Е СИНА НА БАЩАТА НА РЕГЕТО И.....