Last news in Fakti

13 Юни, 2023 09:33 6 943 0

5-те знака от Зодиака, които виждат в бъдещето

  • зодии-
  • зодиак-
  • бъдеще-
  • ясновидци-
  • интуиция

Хората, родени във водни стихии (Рак, Скорпион и Риби), имат най-силна интуиция

5-те знака от Зодиака, които виждат в бъдещето - 1
Снимкa: Shutterstock

Предвиждането на бъдещето може да направи живота много по-лесен. Това е, за което човечеството мечтае почти от самото си възникване. Ненапразно експертите, които дават компетентни икономически, политически и други прогнози, са толкова популярни. За да знаят бъдещето и да се защитят максимално сега, хората често се обръщат за помощ към астролозите. Да, невъзможно е да се предвиди нещо на 100%, но е възможно да се очертаят основните моменти и за някой наистина ще бъде полезно, пише Tialoto.bg.

Общоприето е, че хората, родени във водни стихии (Рак, Скорпион и Риби), имат най-силна интуиция. Всъщност тези знаци се отличават със специална чувствителност и проницателност. Те са в състояние да предвидят бъдещето чрез сънища, медитативни практики и карти за гадаене като Таро. За развитието на тези способности е важно да започнете да обръщате внимание на 5-те познати за нас сетива – слух, обоняние, зрение, осезание, вкус.

За представителите на въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) е по-лесно да предсказват чрез мисли, числа и дати. Примери са случаите, когато срещаме с очите си еднакви цифри на циферблата на часовника, числа с огледални номера. Основната трудност по пътя на прогнозирането на въздушните знаци е, изненадващо, активната умствена дейност. Тези хора мислят много и превъртат през главите си много различни ситуации, като по този начин могат просто да пропуснат „знаците“, които срещат по пътя си.

За Овен, Лъв и Стрелец основната следа ще бъдат усещанията в тялото. Това е, когато почувствате буца в гърлото си от предстоящата ситуация или отидете на среща и започнете да се спъвате изневиделица, тоест самото тяло ви казва, че не е нужно да ходите там. Разбира се, ако цялото тяло е като кълбо от напрежение, това ще ви каже малко.

Следната практика е отлична за „връзка“ с тялото: преди лягане се отпуснете и се „разходете“ с вътрешния си поглед от върха на пръстите на краката до темето, като постепенно отпускате и облекчавате напрежението от всяка част на тялото. И също така вземете за правило редовно да се питате: какво чувствам сега, радост или напрежение?

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог), въпреки че се считат за най-материалните и рационални представители на зодиака, могат да развият и шесто чувство. Системният анализ им помага да предвидят бъдещето, а нумерологията, астрологията и руните също ще бъдат отлични помощници.

И все пак, кои са ТОП 5 зодии, които могат да развият дарбата на предвидливост по-добре от другите?

1. Риби

Отличават се с фина психическа организация и невероятна емпатия към другите. Те могат да предвидят събитията, бързо да се адаптират към тях, извличайки максимална полза.

2. Скорпион

Този знак е може би най-чувствителният към опасности, рискове и различни кризисни ситуации. Благодарение на своята енергия те могат да повлияят на хода на ситуацията и да я трансформират в своя полза.

3. Водолей

Може да притежават рядката дарба да прогнозират правилно. Те също знаят как да разчитат знаците и посланията на Вселената. Информацията при тях идва не чрез сетивно възприятие, както е при Скорпионите и Рибите, а чрез прозрения и осъзнаване.

4. Хората, родени на Новолуние

На четвърто място не е знак от Зодиака, а астрологичната характеристика на датата на раждане. Това са хората, родени на Новолуние. Те са склонни към размисъл, самопознание, много фино възприемат света около тях. И в резултат на това, поради тяхната чувствителност, те имат силно развита интуиция.

5. Рак

Представителите на този знак се отличават с жизненост, адаптивност и способност да коригират своите желания и намерения във връзка с промените във външната среда. Независимо от това способността им да влияят на тези обстоятелства и да предвиждат тези промени е минимална.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА